VIDEO | Reacția lui Mircea Rednic, după victoria din moldova

Dinamo a câștigat meciul din deplasare cu Politehnica Iași, scor 1-0, în etapa a cincea din play-out-ul Ligii 1. Au fost multe durități și întreruperi, iar arbitrul a acordat două cartonașe roșii și opt galbene.

Mircea Rednic este mulțumit pentru rezultat și e convins că oboseala şi-a spus cuvântul în jocul lui Dinamo. “Puriul” este nemulțumit de evoluțiile avute de Montini în ultimele partide și îi transmite un avertisment golgheterului său.

“Cred că e o victorie meritată. În prima repriză nu am avut ocazii nici noi, nici ei. Apoi, în repriza a doua am marcat din penalty și am avut alte situații bune. Păcat că nu am fost inspirați la ultima pasă. Sunt mulțumit că am reușit cea de-a treia victorie. Sunt mulțumit, dar mai e de lucru la nivel fizic și ca omogenitate. Important e că sunt jucători de calitate. Christovao în 15 minute cât a jucat a făcut-o bine. Are forță. E concurență mare în atac. La mijlocul terenului nu am reușit să avem o posesie mai bună decât adversarii noștri.

Cred că Montini a fost supărat pe evoluția lui. Ar fi culmea să fie supărat că l-am schimbat. El trebuie să înțeleagă că vreau mai mult. Nu e nimeni titular. Nistor a muncit foarte mult în prima repriză, când Elvis nu prea l-a ajutat. Cei de la Iași au contestat foarte multe și în timpul meciului, și înainte de meci. Mereu echipele care au probleme își plătesc salariile când ne întâlnesc pe noi. Face și Dinamo un lucru bun. Dar ei n-au avut nicio ocazie”, a spus Mircea Rednic la finalul meciului.

Lasă un răspuns