VIDEO | Cui i-a dedicat Nistor golul şi ce mesaj de final a avut pentru suflare dinamovistă

Dan Nistor a reuşit un nou gol pentru Dinamo, din penalty, în victoria cu 1-0 obţinută pe terenul lui Poli Iaşi. Mijlocaşul de 30 de ani, și-a fixat deja obiectivul pentru sezonul viitor.

“A fost un meci greu, dar ne-am creat multe ocazii. Nu ştiu dacă a fost penalty, îi lăsăm pe alţii să comenteze, se pricep mai bine. Mă bucur că am marcat şi îi dedic această reuşită fiului meu. A împlinit frumoasa vârstă de 2 ani şi ţin să-i dedic pe această cale golul. Sper să-l fac fericit, să-l cresc în spiritul lui Dinamo şi de ce nu, să ajungă un fotbalist mai mare decât mine.

E o creştere de la meci la meci. Am schimbat mulţi jucători şi asta se vede. Dar sper ca la anul să formăm o trupă tare, care să lupte la titlu.

Dacă domnul arbitru a acordat acele două cartonaşe roşii, înseamnă că a avut dreptate. Nu pot decât să îl felicit pentru cum a condus meciul”, a spus Nistor la finalul meciului.

La finalul partidei, reporterii l-au întrebat pe Nistor dacă știe numărul total al jucătorilor care s-au aflat pe teren pentru Dinamo în actuala stagiune. Căpitanu lui Dinamo, a rămas uimit când a aflat însă că Dinamo a folosit nu mai puţin ed 45 de jucători, în acest sezon.

“Dacă nu mă înşel, 15 sau 16? În total chiar nu ştiu. Poţi să mă ajuţi tu, dacă te rog. (Cu cei 3 debutanţi de zi aţi ajuns la 45) Pfff… foarte mult. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine şi creştem de la meci la meci, se vede. Important e că astăzi n-am primit gol şi ăsta e cel mai important lucru, a încheiat Nistor.

În etapa viitoare, Dinamo primește vizita celor de la FC Botoșani.

Lasă un răspuns