Flavius Stoican, ce meci ai văzut? ”Am dominat de la un capăt la altul”

Poli Iași a pierdut meciul cu Dinamo, iar antrenorul moldovenilor, Flavius Stoican, a fost un car de nervi la final, deși a încercat să fie calm la interviu.

Cu toate acestea, fostul tehnician al lui Dinamo, Flavius Stoican crede că Poli Iași a dominat meciul cu Dinamo: ”I-am presat în 16 metri”

”Am dominat de la un capăt la altul meciul. Au fost situații în care i-am presat în 16 metri. Trebuie să fim mult mai responsabili la finalizare. Îmi dă speranțe atitudinea jucătorilor, dar mai avem mult de muncă. Am fost echipa care am controlat jocul, care am creat ocazii, dar la 20 de metri de poartă nu am luat deciziile corecte.

Se poate juca și fără un vârf clasic, vreau mai multă personalitate în ultimii 30 de metri. Nu știu care e situația lui Cioinac, dar sper să nu fie ceva grav. Am înțeles că s-a dat corect penalty pentru Dinamo, dar la Poli Iași există speranță. Cred că Sorescu merita și el al doilea cartonaș galben. Nu suntem liniștiți, pentru că orice pas greșit te bagă în subsolul clasamentului”, a spus Flavius Stoican despre dominarea ieșenilor în meciul cu Dinamo.