Christovao criticat de Rednic: „Dumnezeu l-a bătut!”

Dinamo a câștigat cu scorul de 1-0 partida din deplasare cu Poli Iași, iar Christovao a debutat pentru echipa noastră.

Atacantul angolez de 26 de ani, are o poveste interesantă. Christovao a fost adus de Mircea Rednic în pauza de iarnă, atacantul prezentându-se direct în cantonamentul din Antalya unde se afla echipa. A venit liber de contract după despărțirea de polonezii de la Zaglebie Sosnowiec, dar și cu o suspendare de 10 etape.

Pe numele complet Alexander Domingos Christovao M’Futila, atacantul a jucat 12 minute, pentru Dinamo şi a avut o ocazie de gol.

La finalul partidei, Rednic a comentat prestația atacantului. .

„A fost egoist şi Dumnezeu l-a bătut, pentru că i-a ridicat un muşuroi în faţă şi mingea s-a dus la suporteri. Acolo putea altfel să rezolve faza aia. Şi mai ales la 1-0. În momentele astea importantă e echipa, nu că vrei tu să te remarci că ai avut debut cu goluri.

Remarc atitudinea cu care a intrat. Şi o să vedeţi că e un jucător pe care eu o să mă bazez în sezonul viitor”, a spus Rednic pentru o televiziune sportivă.

Interesant mai este un aspect. Pe pașaportul de jucător pe care federația poloneză l-a trimis celei române și care a ajuns ulterior la LPF, polonezii specifică clar că jucătorul e apt de joc în România. Că nu are nicio suspendare. Dinamo nu a vrut să riște absolut nimic și a așteptat să se facă 10 etape de suspendare clare din momentul „roșului” încasat de angolez în minutul 75 al meciului din 8 decembrie.

  • 1 gol în 5 meciuri a marcat Christovao pentru echipa națională a Angolei.