VIDEO | Un fost oficial al lui Dinamo nu crede că Mircea Rednic poate deveni patronul “câinilor”: “Rednic nu ştiu dacă poate lua pachetul majoritar de unul singur”

Fostul director sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE depre situaţia clubului din Ştefan cel Mare.

Actualul director executiv al echipei CSM Şcolar Reşiţa spune că acţionarul majoritar al clubului, Ionuţ Negoiţă, ar vrea să cedeze clubul, dar nu crede că antrenorul Mircea Rednic poate prelua pachetul majoritar de acţiuni de unul singur.

”Am lucrat 2 ani la Dinamo, pot să spun că am învăţat ce înseamnă un club mare. Am prins perioade proaste din punct de vedere financiar, dar Dinamo a terminat pe 4. Au fost salarii mici atunci, între 1.500 – 5.000 de euro. Negoiţă este omul care îşi respectă promisiunile, asta e clar. Am terminat bine la banii aceştia. Eu nu aveam exprierţă, Stoican nu avea experienţă, dar am reuşit. L-am cunoscut şi pe Bălănescu, care e un om capabil. Poate face lucruri bune la Dinamo.

Am vorbit cu Rednic ieri şi mi-a zis că e sigur în ce face la Dinamo şi că din sezonul viitor se bate la titlu. Am vorbit şi cu domnul Negoiţă, vrea să găsească un om căruia să îi cedeze pachetul majoritar, dar nu vine nimeni. Asta îşi doreşte. Rednic nu ştiu dacă poate lua pachetul majoritar de unul singur”, a spus Bobar la ProSport LIVE.

Lasă un răspuns