Fabbrini la Dinamo | Vezi ultimele detalii

Dinamo se pregătește pentru sezonul viitor, iar Mircea Rednic are gânduri mărețe și un nou jucător pe lista de achiziții.

Pe lângă Mihai Răduț și Florentin Matei, tehnicianul vrea un al treilea fantezist. Iar transferul lui Diego Fabbrini. Potrivit fanatik.ro, Dinamo a intrat în linie dreaptă. Părțile ar putea ajunge la un acord până la finalul play-out-ului.

În cazul italianului care a impresionat la Botoșani, mutarea este aproape făcută, iar negocierile au avansat. Dinamo a aflat ce pretenții are Fabbrini și a promis că va veni cu o ofertă în următoarea perioadă. Mijlocașul dorește un salariu important, care să ajungă, cu bonusuri, la 15.000 de euro.

Conform sursei citate mai sus, „câinii” încearcă să îl convingă pe italian să semneze până la finalul acestui play-out, de teamă că în vară acesta ar putea primi oferte mult mai consistente din punct de vedere financiar, în special din străinătate. Sursele noastre susțin că una dintre echipele interesate de jucător este Levski Sofia, acolo unde șeful departamentului de scouting este Bogdan Pătrașcu! Levski l-a urmărit pe Fabbrini chiar la partida din Ștefan cel Mare, câștigată de Dinamo cu 1-0.