Reacție Primăriei Sectorului 2 după aprobarea PUZ-ului pentru noul stadion Dinamo

Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, care va fi construit pe locul velodromului. —> DETALII AICI <—

Viceprimarul Dan Cristian Popescu susține că decizia reprezintă un compromis al autorităților și că MAI ar trebui să cedeze baza către administrația locală pentru ca lucrurile să se miște în direcția care trebuie.

“Mă bucur ca a fost aprobat PUZ-ul. E o zi mare pentru toți dinamoviștii! Toate presiunile făcute de suflarea dinamovistă au dat roade. Aștept să fie cerută autorizația de construcție și voi face toate demersurile pentru ca lucrurile să se miște cât mai repede. Consider că stadionul cel nou ar trebui făcut pe amplasamentul inițial, nu pe velodrom.

E păcat că a durat atât de mult și Campionatul European 2020 va fi ratat, dar măcar vom avea, așa cum ne-am dorit cu toții, stadion făra pistă în «Ștefan cel Mare».

Cu siguranță că, dacă baza era la Primaria Sectorului 2, lucrurile s-ar fi mișcat mult mai repede.

E păcat că Dinamo pleacă în «exil» timp de un an sau doi, dar stadionul «Ștefan Cel Mare» era o ruină. Sper ca cel nou să fie gata cât mai repede și Dinamo să revină acasă. Mă bucur doar că rămâne în Sectorul 2, pe Arena Națională. Dinamo este puternic legată de Sectorul 2 și trebuie să rămână aici!”, a declarat Dan-Cristian Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Lasă un răspuns