Pleacă Mattia Montini din Ștefan cel Mare? Italianul a vorbit despre o posibilă despărțire

Mattia Montini (27 de ani) este cel mai reușit transfer al lui Mircea Rednic. Italianul este golgheterul lui Dinamo cu 10 goluri în 16 meciuri.

Cifrele excelente ale atacantului italian obținute în doar șase luni de la venirea sa în Ștefan cel Mare a atras atenția cluburilor din străinătate.

Italianul, la conferinţa de presă, susținută astăzi a ţinut să-i liniştească pe fanii dinamoviști şi a promis că va rămâne în Ştefan cel Mare şi în sezonul următor.

“Legat de transferul meu, vreau să spun că lucrurile pe care le-aţi citit sunt invenţii ale presei. Deşi am vorbit despre acest lucru, nu mi-aş fi permis să spun astfel de lucruri unui ziarist sau unei publicaţii care nu este din România. În consecinţă, totul este inventat.

În acest moment, nu este nicio şansă de a mă transfera la FCSB, pentru că nu am primit nicio ofertă. Eu îi sunt recunoscător lui Dinamo, mereu am spus. Ar fi o chestiune dificilă, aşa cum un jucător de la Lazio se transferă la Roma sau un jucător de la Torino se transferă la Juventus. Sunt derby-uri, sunt lucruri ciudate care se întâmplă în fotbal. Poate fi un pas în faţă în cariera ta, dar, dacă sezonul următor Dinamo vrea să se bată la campionat, nu este cu nimic inferior faţă de FCSB.

Sunt concentrat asupra lui Dinamo, mă repet, şi mai am un an de contract aici. Ştim cu toţii că fotbalul este format din transferuri, oferte, tot felul de lucruri ca acestea, dar în acest moment nu am primit nicio ofertă şi sunt concentrat asupra lui Dinamo.

Cu siguranţă, în sezonul următor putem câştiga titlul. Acesta este obiectivul. Obiectivul este a de a continua bine anul 2019 şi să începem cu victorii şi să demonstrăm că Dinamo s-a schimbat” , a declarat Mattia Montini.

  • 550.000 de euro este cota lui Mattia Montini, conform transfermarkt.com.

Lasă un răspuns