Mircea Rednic îl laudă pe Dan Nistor. Vezi ce sfat i-a dat decarului

Dan Nistor (30 de ani) ar putea pleca din ”Ştefan cel Mare” pe o sumă modestă, cuprinsă între 100.000 şi 150.000 de euro, scrie gsp.ro.

Se pare că decarul şi căpitanul lui Dinamo își dorește un nou transfer: “Normal că te gândeşti, n-am o vârstă aşa înaintată, doar 30 de ani şi zic eu că sunt la vârsta potrivită pentru a mai reuşi un transfer în străinătate, dar vedem ce ne va oferi viitorul!”, a spus Nistor pentru Telekom Sport.

Însă Mircea Rednic şi-a sfătuit jucătorul să mai rămână la Dinamo cel puţin un sezon.

“Voi îl pregătiţi, voi îi faceţi bagajele. Nici nu s-a pus problema de aşa ceva. Doar dacă are el vreo ofertă, dar eu nu ştiu. Să vedem oferta şi discutăm atunci. Dacă el a zis că e ultima lui şansă… Eu nu am fost niciodată împotriva unui transfer dacă jucătorul era mulţumit. La noi e invers: dacă se mulţumesc clubul şi jucătorul, o să ne gândim.

Nu aş găsi un jucător ca Nistor, dar jucători sunt, nu e o problemă. Dinamo nu trebuie să stea într-un singur jucător. Este un jucător important, se găsesc soluţii, dar încă nu e cazul. Ştiu că acum nu aveţi ce să scrieţi de Dinamo. Normal că s-ar găsi un lider ca Nistor, nu e asta o problemă, dar cred că Nistor e destul de inteligent să înţeleagă că şi pentru el e bine să mai rămână un an la Dinamo” , a declarat la conferința de presă susținută astăzi, Mircea Rednic.

12 pase decisive şi şase goluri a bifat Dan Nistor în acest sezon pentru cei de la Dinamo, în toate competiţiile. Singura experienţă în străinătate a lui Dan Nistor a fost în Franţa, la Evian, club care a plătit 800.000 de euro pentru a-l aduce de la Pandurii Târgu-Jiu.

Internaţional Curtea de Argeş, CS Mioveni şi CFR Cluj sunt celelalte cluburi din CV-ul căpitanului dinamovist.

Lasă un răspuns