VIDEO | Rednic, dezamăgit de prestaţia jucatorilor săi

Dinamo a suferit a doua înfrângere în play-out-ul Ligii 1! Echipa lui Mircea Rednic a pierdut surprinzător la Călărași, scor 0-1.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de algerianul Najib Ammari (70), iar Dinamo a arătat în multe momente deplorabil. Lucru admis şi de Rednic, care a fost extrem de dezamăgit de cum a arătat echipa.

„În repriza a doua nu am existat pe teren. Credeam că simpla noastră prezenţă în teren va aduce victoria. La cum ne-am comportat azi, nu meritam să câştigăm. Felicit Dunărea, şi-a dorit cu adevărat victoria. Ai mei erau în a 7-a zi de Paşte. Noi tot ciocneam ouă şi ei jucau. Atâtea pase greşite chiar nu am văzut. Îmi asum înfrângerea, eu nu am reuşit să îi fac să înţeleagă că pentru ei acest meci e ca o finală. Le-am spus că Dunărea va juca agresiv, că au un antrenor care ştie să îi motiveze foarte bine. Dar asta s-a întâmplat azi, am fost inexistenţi”, a spus Rednic, la final.

„Puriul” le-a adus încă o dată aminte jucătorilor că în vară va trage linie şi mulţi dintre aceştia s-ar putea să nu se mai regăsească în planurile sale.

„Ei ştiu foarte bine că situaţia lor se va decide după ultimul meci. Deci nu au de ce să fie relaxaţi. Unii când joacă nu vezi nicio diferenţă.

E posibil în sezonul viitor să arătăm altfel. Era normal ca din jucătorii care au venit să nu dea toţi satisfacţie. Oricum, nu o să îi judec doar după meciul ăsta. O să iau decizii în ansamblu, pe evoluţia lor până la final. Eu cred că sunt premise să arătăm altfel la anul”, a concluzionat Rednic.

Dinamo rămâne pe locul 8 în Liga 1, în timp ce Dunărea e pe loc de baraj și speră să evite retrogradarea.