VIDEO | Scene tensionate la Călăraşi! Gabi Enache şi Ricardo Grigore au văzut direct roşu. Vezi ce spune dinamovistul

Dunărea Călărași a luat 3 puncte vitale cu Dinamo și a făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Momente tensionate la Călăraşi, în partida Dunărea – Dinamo. Arbitrul Marcel Bîrsan i-a eliminat pe Gabriel Enache şi Ricardo Grigore, după un meleu. Totul a plecat de la o fază care l-a avut protagonist pe Aliji. Fundaşul stânga al “câinilor” l-a faultat destul de dur pe Enache, iar acesta a vrut să îşi caute singur dreptatea. Fostul jucător de bandă dreapta de la FCSB l-a luat după gât pe Aliji, ţinându-l aşa preţ de secunde bune. În scurt timp s-a creat un meleu, iar Ricardo Grigore a încercat să îi despartă pe cei doi fotbalişti. Arbitrul de centru a taxat atât atitudinea lui Enache, cât şi gestul fundaşului dinamovist, care a încercat să îşi salveze colegul.

Tânărul fundaș al lui Dinamo, a explcat acel moment: “Nu pot să comentez arbitrajul. Dar ar trebui să se uite mai atent la înregistrări. Deciziile lor ne costă, și bani și poziția în teren. Dar ei iau deciziile în teren, nu avem ce face. Avem un sezon dificil, dar mai avem mult de muncă.”

Grigore a vorbit și despre acest eșec, în care Dinamo a pierdut teren în lupta pentru primul loc în playout. Echipa antrenată de Mircea Rednic este la 4 puncte în spatele liderului Gaz Metan Mediaș.

“Am făcut o partidă slabă. În prima repriză am dominat, dar a doua parte a început prost şi aşa s-a şi sfârşit. Trebuie să ne organizăm, pentru că etapa viitoare urmează partida cu Mediaş. E foarte important următorul meci, din perspectiva clasamentului. Nu suntem încă omogeni. Mai avem mult de muncă. La anul ne aşteaptă un sezon greu, trebuie să sudăm relaţiile de joc pentru a ne lupta pentru play-off”, a mai spus Grigore, la final.

Lasă un răspuns