VIDEO | „Dubla” lui Montini îi lasă pe medieșeni fără gaz :)

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul jucat împotriva lui Gaz Metan Mediaş, vineri seara. Mattia Montini a marcat de două ori, în minutele 56 şi 80, şi a asigurat victoria trupei lui Mircea Rednic.

În Stefan cel Mare, golul a venit rapid, dar din offside. Marcatrul, NDiaye a oferit faza zilei: n-a stiut ca in Liga I nu exista VAR si a cerut asistenta video. Christovao si Montini au creat cateva secunde de fotbal ca-n Liga Campionilor: Angolezul a preluat superb si i-a pasat italianului care a deschis scorul cu un exterior de finete.

Montini a facut „dubla” pe final si a ajuns la 12 goluri in 19 meciuri jucate pentru Dinamo. A fost reusita care a sigilat victoria cainilor. Abia la 2-0 pentru, Gaz Metan a a vut o prima mare ocazie. Cretu a sutat surprinzator si l-a intins serios pe Mandanda.

Daussaut a fost eliminat cu 4 minute inainte de final. Dinamo a castigat fara probleme cu echipa lui Edward Iordănescu, 2-0, si s-a apropiat la un punct de medieseni.

Elevii lui Mircea Rednic îşi iau revanşa pentru înfrângerea din tur, când ardelenii i-au învins cu 2-1, la Mediaş. Succesul obţinut o aproapie pe Dinamo la un punct de Gaz Metan, trupa lui Edi Iordănescu, care conduce clasamentul din play-out, cu 38 de puncte.

Pentru Dinamo urmează o partidă cu Hermannstadt, în deplasare, pe 15 mai, în timp ce Gaz Metan va juca împotriva celor de la Poli Iaşi, pe teren propriu, pe 14 mai.