Mircea Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: „Ce nu am putut face în iarnă, voi face în vară”

Astăzi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt, tehnicianul lui Dinamo a anunțat noi transferuri.

„Puriul” dorește să aducă în Ștefan cel Mare, 4-5 jucători noi, pentru sezonul viitor, în care Dinamo își propune cucerirea titlului de Campioană.

Unul dintre jucătorii doriți de Rednic, este scoţianul Ziggy Gordon, un fundaş central care a jucat ultima dată în prima ligă pentru Hamilton Academical:„Cred că este primul care va semna cu noi, săptămâna viitoare”, a explicat tehnicianul alb-roşilor.

Antrenorul lui Dinamo, a confirmat că îşi doreşte ca Mandanda, portarul împrumutat de Chaleroi să rămână în Ştefan cel Mare: ”Am vorbit ceva…cred că plătim 1700. Ne-ar conveni să mai rămână, l-aş ţine. Clar vom mai aduce un portar, dar aş vrea concurenţă pe acest post pentru că este important”, a explicat Rednic.

Totodată, Mircea Rednic a mai anunțat că Deian Boldor este o pistă atractivă pentru Dinamo: ”Eu am vorbit cu el în iarnă, dar am mai vorbit şi cu alţii din Italia. Nu vă pot spune până nu semnează. De Ziggy v-am spus pentru că el va semna mai mult ca sigur”, a mai spus Mircea Rednic.