Mircea Rednic, înaintea meciului cu Hermannstadt: „Avem destul de multe probleme”

Mircea Rednic a vorbit înainte de confruntarea cu Hermnannstadt despre problemele de lot pe care le are.

„Puriul” a precizat că pe lângă jucătorii suspendaţi sau accidentaţi, trebuie să gestioneze şi situaţia Jaadi. Nabil și
Reda Jaadi, plus Mamoutou N’Diaye ţin Ramadanul şi nu au voie să mănânce sau să bea apă până la apus, iar Rednic nu ştie cum se pot descurca aceştia, în condiţiile în care meciul e programat la ora 18:15.

„Avem destul de multe probleme… Dussaut, Grigore şi Nasser sunt suspendaţi, Papazoglou nu este 100%, iar Montini nu s-a antrenat ieri. În plus, trei jucători sunt în Ramadan, fraţii Jaadi şi N’Diaye. Am stat de vorbă şi cu ei şi cu doctorul pentru că nici nu mănâncă, nici nu beau. Dacă jucam la 9 seara, era altceva, pentru că aveam măcar o oră înainte d emeci şi puteam măcar să îi hidratăm, să mănânce ceva. Aşa, o să fie greu. Vor face deplasarea, dar nu ştiu dacă vor juca. Vom vedea. Ei spun că sunt obişnuiţi, pentru că fac asta de mult timp, dar dacă nu jucam mâine şi jucam sâmbătă, era altceva”, a declarat Rednic.

Tehnicianul lui Dinamo nu are secrete înainte meciul cu Hermannstadt şi a dezvăluit noutățile pe care vrea să le implementeze în primul „11” al câinilor pentru duelul cu formația lui Vasile Miriuță.

„Am fost la ultimul lor meci de la Sibiu (n.a – 1-0 vs. Concordia Chiajna). Au câștigat datorită atmosferei, fanii i-au împins spre victorie. Nu ne va fi ușor, dar sper să profităm de spațiile pe care le vom avea.

Voi improviza la meciul de mâine. Deian Sorescu va reveni pe postul care l-a consacrat, cel pe care sper să joace la campionatul european U21 (n.a – fundaș drepata). În stânga va evolua Kabashi (n.a – pe postul de fundaș stânga, în locul lui Naser Aliji)

Vasile, n-am ce să ascund! La mijloc va reveni Nistor. Și Ionuț Șerban va fi titular. Sper ca Montini să se antreze azi. Dacă nu, vom risca cu Papazoglou”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă de astăzi.