VIDEO | Cornel Dinu îl ironizează pe Becali: „Fotbalul e un chilipir al lui Fecali”

Presedintele consiliului de administratie de la Dinamo Nicolae Badea si Cornel Dinu, au participat la semnarea parteneriatului de imagine, in baza caruia dealerul de automobile Porsche Bucuresti Nord va pune la dispozitia echipei dinamoviste sapte masini.

Cornel Dinu l-a criticat la ironizat și totodată, criticat pe finanțatorul lui FCSB, pentru politica pe care o are la echipa păstorită de el și pentru noile declarații date în contextul aducerii viitorului antrenor al roș-albaștrilor.

Fostul mare fotbalist, dar și antrenor al lui Dinamo consideră că FCSB e doar o jucărie pentru Becali și-l critică și pe Olimpiu Moruțan.

„În urmă cu zece ani spunea că Hagi nu o să ajungă niciodată antrenor, iar acum spune că îşi trimite viitorul antrenor să ia lecţii de la Hagi! Nu e de vină el.

Cine îi dă voie să vorbească pe scena publică numai prostii… el nu are nicio legătură cu fotbalul, fotbalul e un chilipir al lui Fecali ăsta şi de aici toată lumea se uită la el ca la Maglavida”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.