Dinamo ia atitudine. Un oficial al clubului, reproșează maniera echipelor rivale, față de suporterii dinamoviști

Hermannstadt și Dinamo au remizat, scor 0-0, în etapa cu numărul 10 din play-out.

Din păcate, suporterii dinamoviști au fost tratați inadegvat. Cu toate că și-au achiziționat tichetele de acces. Sibienii, lăsând în afara stadionului „Municipiul”, zeci de dinamoviști. Acest lucru este condamnat de un oficial al clubului Dinamo. Cristi Herciu, publicând pe contul său de Facebook, un mesaj total adevărat. Cei care au făcut cel puțin o deplasare în acest sezon, știu foarte bine.

„Jos Palaria, Cainilor!

Postarea nu are legatura cu latura sportiva, unde toti speram ca anul viitor sa facem o figura mai frumoasa!

Stiu ca deplasarile noastre aduc si nemultumiri, fie ca se refera la bilete putine si scumpe, zile sau ore inadecvate, distante mari, organizatori sau jandarmi care nu au treaba cu fenomenul si nu inteleg probabil cum de mai exista nebuni care fac sute de kilometrii sa vada echipa lor de suflet – FCD!
Incercam mereu sa ajutam si sa facilitam accesul tuturor la meciurile disputate in deplasare, avem zeci de discutii cu reprezentantii echipelor adverse legate de preturile sau masurile organizatorice, dar nu gasim mereu intelegere. Noi, DINAMO, mereu am fost deschisi catre suporterii adversi (bine, acum nu prea exista), pentru ca intelegem fenomenul, suntem parte din el! Ceea ce tie nu-ti place, altuia nu-i face, mai spune un proverb!
Daca la jandarmerie s-au mai schimbat lucrurile si oamenii chiar ne ajuta in unele orase, nu acelasi lucru se poate spune despre unii organizatori, care au trecut de la organizarea unui balci sau miting electoral, la evenimente sportive, care presupun un minim de organizare, acces, bilete, turnicheti, toalete, apa, si, cel mai important, RESPECT pentru SUPORTERI!

Ieri au ramas Caini pe afara, din pacate numarul mic de bilete nu a fost suficient si nu am gasit intelegere la organizator pentru a intra toti! Ne cerem scuze, dar nu putem face minuni peste tot!
Fac pe aceasta cale un apel catre voi – sa anuntati participarea grupurilor de care tineti – PCH sau SUD, grupurile din orase sau direct noua! Este important sa intram toti la un meci in deplasare, dar prioritate vor avea cei care sustin DINAMO mereu, nu cei care nu gasesc bilete la gazde si vor sa intre in sectorul nostru deoarece e mai ieftin! Prioritate vor avea toti cainii, dar in special cei care se invoiesc de la munca, fac sute de kilometrii, dau bani pe benzina, mancare si bilete, doar sa vada FCD. Suntem nevoiti in multe orase sa luam biletele si sa le distribuim noi, sa le blocam pana ajung grupurile organizate, deoarece organizatorul nu este interesat daca vinde unor suporteri dinamovisti sau altora! Si ieri am fost injurat de multi, dar v-am spus care sunt prioritatile.

Fotbalul este pentru suporteri, si asa trebuie sa ramana!
Cainilor, Jos palaria pentru sustinerea voastra!”, a scris Cristian Herciu pe contul său de Facebook.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Concordia Chiajna, din deplasare. În tur, ”câinii” au câştigat cu 3-2 împotriva ilfovenilor.

CLASAMENTUL PLAY-OUT-ULUI:

7. Gaz Metan 39p

8. DINAMO 38p

9. FC Botoşani 32p

10. Poli Iaşi 29p

11. FC Voluntari 23p

12. Hermannstadt 21p

13. Dunărea Călăraşi 21p

14. Concordia Chiajna 16p

2 gânduri despre &8222;Dinamo ia atitudine. Un oficial al clubului, reproșează maniera echipelor rivale, față de suporterii dinamoviști&8221;

  1. Bună! Problema e unde au fost cele 250 de bilete pe care spuneati ca le puneți în vânzare la ora 17 la intrarea în stadion, când în peluza nu au fost mai multi de 150 de persoane cu indulgentă.

Lasă un răspuns