Cartea „O viaţă de câine” va fi lansată sâmbătă la Cluj. Invitați cu renume

Lansarea cărții „O viață de câine – istoria unui suporter dinamovist”, scrisă de Sabin Dăniță într-un dialog cu Silviu Ciuhulescu, va avea loc în Cluj-Napoca, sâmbătă, 18 mai, ora 13:30.

Evenimentul va avea loc la pub-ul sportiv Warm-Up. La manifestare vor participa – în calitate de invitaţi speciali – jurnalişti sportivi, oameni de fotbal, scriitori şi foste glorii dinamoviste. Evenimentul va fi urmat de o discuţie despre rolul presei şi literaturii sportive în fotbal, amintiri cu şi despre suporteri, o sesiune de autografe, o sesiune de poze, iar la final, evenimentul se va încheia cu o discuţie despre spiritul dinamovist.

Pentru prima oară un „câine” autentic, Silviu Ciuhulescu, recrutat din masa aparent informă a suporterilor capătă identitate și se livrează publicului la capătul unei confesiuni de credință. Poveștile lui trec prin evantaiul tuturor trăirilor pe care doar un suporter le poate viețui.

„Triumful victoriilor, gustul de cenușă al înfrângerilor, speranța, credința, fidelitatea față de o echipă, toate astea sunt narate în volumul de față cu o sinceritate absolută și cu o fervoare unică”, se arată în comunicatul organizatorilor evenimentului.

Clujul va fi reprezentat prin participarea a două foste glorii dinamoviste, Ioan Ovidiu Sabău şi Bogdan Lobonţ, dar şi prin prezenţa fostului arbitru FIFA, Sorin Corpodean, alături de jurnalişti locali. Alţi invitaţi speciali vor fi Cornel Ţălnar, Sebastian Moga şi Laurenţiu Moldovan. Cartea a fost lansată pe 4 mai şi la Alba-Iulia.