Mircea Rednic a explicat motivul pentru care nu transferă jucători români la Dinamo: ”Toţi ne-am fi dorit asta”

Dinamo a remizat pe terenul celor de la Hermannstadt, 0-0, şi a ratat oportunitatea de a urca pe primul loc în play-out, peste liderul Gaz Metan.

Mircea Rednic (57 de ani) a explicat la finalul meciului, motivul pentru care nu aduce jucători străini la Dinamo este că sunt prea scump.

REPORTER: „Ieri s-au împlinit 71 de ani de Dinamo. Credeţi că dacă erau mai mulţi jucători Români ar fi fost mai determinaţi, mai montaţi?”
MIRCEA REDNIC: „Toţi ne dorim cât mai mulţi jucători români, dar care sunt buni, aţi văzut cei care merg la Steaua sunt de la 1 milion în sus. Noi încercăm să creştem. E mult mai greu”.

REPORTER: „Merită jucători de la Dinamo să meargă cu Rădoi în Italia la tineret?”

MIRCEA REDNIC: „Eu zic că cei trei pe care îi avem şi care au fost la naţională – Ciobi (n.r. Denis Ciobotariu), Grigore, Sorescu – care e o soluţie foarte bună şi care e polivalent mi-aş dori ca toţi să fie în Italia. Dar depinde de antrenor, el e cel care decide. Dar am văzut că se interesează de jucătorii mei, au avut o evoluţie constantă, mai ales Ciobi în ultima perioadă. Mai sunt 4 meciuri, ştiu că nici lui Rădoi nu îi e uşor ca să îşi formeze lotul, dar trebuie să mergem pe mâna lui pentru că el răspunde şi a calificat echipa la Euro”.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Concordia Chiajna, din deplasare. În tur, ”câinii” au câştigat cu 3-2 împotriva ilfovenilor.

CLASAMENTUL PLAY-OUT-ULUI:

7. Gaz Metan 39p

8. DINAMO 38p

9. FC Botoşani 32p

10. Poli Iaşi 29p

11. FC Voluntari 23p

12. Hermannstadt 21p

13. Dunărea Călăraşi 21p

14. Concordia Chiajna 16p