Mircea Rednic a explicat motivul pentru care nu transferă jucători români la Dinamo: ”Toţi ne-am fi dorit asta”

Dinamo a remizat pe terenul celor de la Hermannstadt, 0-0, şi a ratat oportunitatea de a urca pe primul loc în play-out, peste liderul Gaz Metan.

Mircea Rednic (57 de ani) a explicat la finalul meciului, motivul pentru care nu aduce jucători străini la Dinamo este că sunt prea scump.

REPORTER: “Ieri s-au împlinit 71 de ani de Dinamo. Credeţi că dacă erau mai mulţi jucători Români ar fi fost mai determinaţi, mai montaţi?”
MIRCEA REDNIC: “Toţi ne dorim cât mai mulţi jucători români, dar care sunt buni, aţi văzut cei care merg la Steaua sunt de la 1 milion în sus. Noi încercăm să creştem. E mult mai greu”.

REPORTER: “Merită jucători de la Dinamo să meargă cu Rădoi în Italia la tineret?”

MIRCEA REDNIC: “Eu zic că cei trei pe care îi avem şi care au fost la naţională – Ciobi (n.r. Denis Ciobotariu), Grigore, Sorescu – care e o soluţie foarte bună şi care e polivalent mi-aş dori ca toţi să fie în Italia. Dar depinde de antrenor, el e cel care decide. Dar am văzut că se interesează de jucătorii mei, au avut o evoluţie constantă, mai ales Ciobi în ultima perioadă. Mai sunt 4 meciuri, ştiu că nici lui Rădoi nu îi e uşor ca să îşi formeze lotul, dar trebuie să mergem pe mâna lui pentru că el răspunde şi a calificat echipa la Euro”.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Concordia Chiajna, din deplasare. În tur, ”câinii” au câştigat cu 3-2 împotriva ilfovenilor.

CLASAMENTUL PLAY-OUT-ULUI:

7. Gaz Metan 39p

8. DINAMO 38p

9. FC Botoşani 32p

10. Poli Iaşi 29p

11. FC Voluntari 23p

12. Hermannstadt 21p

13. Dunărea Călăraşi 21p

14. Concordia Chiajna 16p

Lasă un răspuns