Mircea Rednic anunţă noi transferuri și „înțeapă” rivalele

Dinamo a ratat șansa de a urca pe primul loc în play-out-ul Ligii 1, remizând (0-0) în deplasare cu Hermannstadt.

Mircea Rednic (57 de ani) a vorbit la finalul meciului dintre cele două echipe și s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi, însă anunță noi transferuri în curând, dezvăluind că mai are nevoie de minimum patru jucători pentru a putea forma o echipă competitivă în următorul sezon.

”Şi eu îmi doresc ca măcar 4.000 să vină şi la noi, pe Dinamo. Un meci echilibrat, în prima repriză nu ştiu dacă am avut vreo ocazie, în afara de şutul lui Nistor. În repriza a doua am fost mult mai periculoşi, cred că e un rezultat echitabil. Nu e uşor, mi-aş fi dorit mai mult. Astăzi am improvizat. Ei joacă cu mai multă ambiţie decât am făcut-o noi astăzi. La Dinamo lucrurile încep să meargă bine. Pentru sezonul următor deja suntem în discuţii cu unii jucători, trebuie să ne întărim. Mai avem nevoie de patru sau cinci jucători.

În momentul de faţă vreau să le dau mai multă şansă jucătorilor pe care îi am la dispoziţie, să nu fac vreo greşeală şi să las un jucător să plece, iar după să regretăm. E important să câştigăm play-out-ul”, a spus „Puriul”.

În același timp, Rednic nu a ratat ocazia de a-și ataca rivalele din campionat, spunânând că Dinamo și Gaz Metan ar fi jucat mai bine în play-off decât „2-3 echipe” care au ajuns acolo. Astra și Sepsi au avut evoluții dezamăgitoare în play-off, giurgiuvenii luând trei puncte în nouă meciuri, iar Sepsi obținând un singur punct.

„Cu lotul ăsta, cred că noi şi Mediaş am fi făcut mai bine decât două sau trei echipe din play-off”, a mai declarat Rednic la finalul meciului cu Hermannstadt.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Concordia Chiajna, din deplasare. În tur, ”câinii” au câştigat cu 3-2 împotriva ilfovenilor. Poli Iaşi (acasă), FC Botoşani (deplasare) şi FC Voluntari (acasă) sunt ultimele adversare ale lui Dinamo din play-out.

CLASAMENTUL PLAY-OUT-ULUI:

7. Gaz Metan 39p

8. DINAMO 38p

9. FC Botoşani 32p

10. Poli Iaşi 29p

11. FC Voluntari 23p

12. Hermannstadt 21p

13. Dunărea Călăraşi 21p

14. Concordia Chiajna 16p