VIDEO | Mircea Rednic îl ironizează pe Șumudică: „Mi-aţi stricat ziua când mi-aţi dat informaţia asta”

Mircea Rednic l-a ironizat pe Marius Șumudică după ce a aflat că Al Shabab a terminat campionatul pe locul 5 în Arabia Saudită.

Al Shabab, echipa antreantă de Şumudică, a pierdut în deplasare, 3-2, meciul cu Al Hilal, în ultima etapă a campionatului saudit şi astfel a încheiat sezonul pe locul cinci şi a ratat calificarea în Liga Campionilor Asiei.

„Rednic e strâmbul şi e fără caracter…Nu am putut să dorm azi noapte. Mi-aţi stricat ziua când mi-aţi dat informaţia asta. Un Rednic corect şi realist, eu am fost acolo şi chiar am jucat un meci amical înainte de a începe campionatul. Echipa nu se mişca foarte bine, dar după aia Şumudică a reuşit să formeze o echipă bună. Problema a fost că în iarnă, când toată lumea a făcut transferuri, ei nu au făcut. Au adus jucători, eu chiar îl ştiu pe unul care e odată cu mine. Deci chiar nu l-au ajutat deloc în perioada aia în care ceilalţi s-au întărit.

E greu de lucrat şi nu ştiu în condiţiile astea, dacă el a ratat obiectivul, dacă el va rămâne. Şi acolo e un regulament în ultima perioadă. Îţi dai demisia, trebuie să plăteşti două salarii, te dau afară, trebuie să îţi plătească două salarii. Pentru că ei s-au păcălit foarte mult, au plătit mulţi antrenori care au fost daţi afară, nu au avut rezultate, după 5-6 etape şi au trebuit să plătească milioane. Exemple avem, Reghe, şi Oli a fost la un moment dat”, a spus Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.

  • Pentru Dinamo urmează meciul cu Concordia Chiajna, din deplasare. În tur, ”câinii” au câştigat cu 3-2 împotriva ilfovenilor.