Ricardo Grigore, precaut înaintea partidei cu Concordia: „Sper să fim foarte lucizi”

Astăzi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Chiajna, Internaționalul dinamovist Ricardo Grigore, component al reprezentativei sub 21 de ani a României, va reveni în lotul echipei noastre.

Tânărul fundaș central al lui Dinamo, este precaut și dorește toate cele trei puncte din partida cu Chiajna.

„Mâine întâlnim o echipă foarte dificilă, care este într-o situaţie neplăcută, la retrogradare şi are nevoie foarte mare de puncte. Sper să fim foarte lucizi, să luăm cele mai bune decizii şi să facem un meci foarte bun pentru a câştiga cele trei puncte. Nu am avut un joc foarte bun la Sibiu, nu am putut să construim foarte bine pentru că terenul a fost dificil, dar sperăm ca de la meci la meci să arătăm mai multe automatisme. Suntem jucători profesionişti şi trebuie să fim motivaţi la fiecare meci pentru a câştiga. Trebuie să ne câştigăm locul de titular şi să rămânem la Dinamo pentru a forma o echipă bună. Nu avem nicio primă dacă vom termina pe primul loc în play-out, de la anul vor veni şi primele.

Avem obiectiv să intrăm în play-off şi apoi să ne batem la campionat. S-au făcut nişte greşeli în trecut, dar sper să rămânem cu picioarele pe pământ şi să o luăm pas cu pas, să nu mai aruncăm cu vorbele şi să nu jucăm nimic. Sperăm ca de la anul să vină mai mulţi suporteri pe Arena Națională pentru că este un stadion frumos. Îi aşteptăm în număr cât mai mare pentru că avem mare nevoie de ei. Nu punem presiune prea mare pe noi când ne gândim la titlu în sezonul următor, suntem jucători profesionişti şi cine consideră că e presiune înseamnă că nu merită să joace la Dinamo”, a declarat Ricardo Grigore la conferința de presă organizată vineri dimineață la stadionul din Ștefan cel Mare.

Dinamovistul a vorbit și despre convocările pe care le va face selecționerul, Mirel Rădoi: „Deocamdată nu ştiu lotul pentru Campionatul European, aştept şi eu să văd dacă voi fi chemat, sper din tot sufletul să fiu acolo. Şi dacă voi fi, mă voi duce cu inima deschisă să lupt pentru România.

Avem un grup pe WhatsApp toţi cei care am participat la acţiuni la echipa naţională U21, dar încă nu s-a decis lotul. Eu aştept cu nerăbdare să văd dacă voi fi în lot”, a mai spus fundașul central al roș-albilor.

Lasă un răspuns