VIDEO | Nistor e convins că Dinamo ar fi meritat victoria în partida cu Poli Iași

Dinamo București a remizat pe teren propriu cu Politehnica Iași, scor 0-0, în etapa a 12-a din play-out-ul Ligii 1.

Elevii lui Mircea Rednic, puteau deschide scorul în minutul 13, dar şutul lui Ricardo Grigore s-a dus puţin pe lângă poartă. Cea mai mare ocazie a „câinilor” a venit la mijlocul primei reprize. Peralta a salvat de pe linia porţii când Mihăescu a fost la un pas să îşi dea autogol. Apoi, Nistor a avut şi el şansa golului, dar bara i-a salvat pe ieşeni.

Dan Nistor a declarat că joacă la capacitate maximă, deși echipa sa evoluează pentru al doilea an consecutiv în play-out. Căpitanul celor de la Dinamo a recunoscut că familia e cea care îl motivează să dea tot ce e mai bun atunci când intră pe teren.

„Mă motivez pentru că eu am un copil acasă și trebuie să îl cresc. Eu nu am avut când am fost mic ce are el acum. Și vreau să îi ofer tot ce depinde de mine să stea liniștit toată viața lui. Unii au prime în contract, destul de bune pentru Liga 1.

Eu cred că azi am meritat victoria, am avut și un penalty, am avut multe ocazii, nu a intrat azi mingea în poartă. Dacă nu e Montini e altcineva. Dinamo nu stă într-un jucător și nu va sta niciodată. Ne pare rău că nu am putut să câștigăm”, a spus Dan Nistor, la finalul meciului din Ștefan cel Mare.

Căpitanul lui Dinamo, a vorbit și despre convocarea în lotul lărgit al selecţionatei României, pentru dubla cu Norvegia și Malta. „Sunt în lotul lărgit, voi vedea când se va da lista finală dacă voi fi convocat. Până atunci, trebuie să mai așteptăm. Selecționerul va decide asta. Dacă voi fi convocat, îmi voi da viața pentru echipa națională”, a mai spus Nistor.

Lasă un răspuns