Mircea Rednic anunță noi transferuri la Dinamo, după remiza albă cu Poli Iași

Dinamo și Poli Iași au terminat la egalitate, scor 0-0. Dinamo a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 28. Mingea căzută în careu în urma unei lovituri de la colț a atins mâna lui Mădălin Mihăescu, apoi a fost oprită de portarul Ruben Mino pe linia porții.

„Centralul” Adrian Cojocaru a lăsat jocul să meargă, considerând că mingea a venit de mult prea aproape pentru a fi dictată lovitură de la 11 metri. Dinamoviștii au avut însă altă părere și au protestat clipe bune.

Tehnicianul lui Dinamo, afirmă că formația lui a fost privată de două lovituri de la 11 metri în meciul cu moldovenii.

„Am dat posibilitatea «internaționalilor» să joace. Am avut 7 oameni de națională pe teren, de asta am început cu un sistem nou. În repriza secundă a fost mult mai bine, am jucat cu doi atacanți, dar nu am reușit să marcăm.

Cred că am avut două penalty-uri. Când sunt astfel de situații, cred că trebuie să le dai, nu să filosofezi.

Mai e mult de muncă până să egalăm situația celor de la handbal (n.r. campioni a doua oară consecutiv). E greu și pentru jucători, jucăm din trei în trei zile. Se simte când îți lipsesc jucătorii importanți. Ar fi fost altfel cu Montini astăzi (n.r. italianul este accidentat). Îmi pare rău pentru cei care intră și nu confirmă”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.

„Puriul” a mai anunțat și transferul unui fotbalist român, liber de contract: „Eu știu ce vreau. Am discutat deja cu mai mulți jucători. Săptămâna asta vom mai semna, în afară de Ziggy Gordon, cu un jucător foarte bun din România. Vom aduce exact jucătorii de care avem nevoie.

Românul va fi liber de contract. Ce, noi avem bani de transferuri?!”, a mai spus Rednic.

După acest rezultat, Dinamo rămâne lider în play-out, cu 42 de puncte, dar poate fi egalată de Gaz Metan, dacă medieșenii se impun mâine contra celor din Voluntari. Poli Iași e pe locul patru în play-out, ajunge la 31 de puncte și scapă matematic de retrogradare.