Ultimele detalii despre Fabbrini, oferite de Mircea Rednic

Diego Fabbrini, mijlocașul legitimat la Botoșani ar putea ajunge la Dinamo. Mircea Rednic (57 de ani) vrea să se țină de cuvânt și să facă la Dinamo o echipă capabilă să se bată la titlu în sezonul viitor.

Tocmai de aceea, tehnicianul roș-albilor a încercat să-l convingă pe Diego Fabbrini (28 de ani) să vină la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Puriul” nu vrea să vorbeasă foarte mult despre acest subiect și e supărat pe oamenii din club care, conform spuselor sale, oferă toate discuțiile private presei.

„Nu vreau să vorbesc despre Fabbrini. Am fost puțin supărat. Nu e normal să vezi că apar în ziar discuțiile noastre de la transferuri. Sunt discuții constructive pe care le-am avut cu oamenii noștri. Asta e, suferi! Mai sunt și unii impresari care profită de interesul nostru și începe licitația. Nu vreau să discut pentru că nu știu ce se va întâmpla.

Eu nu am vorbit cu Fabbrini, pentru că e un jucător care e sub contract şi chiar dacă el ar putea să semneze cu orice echipă, că e în ultimele 6 luni şi îşi termină contractul, eu nu am vorbit cu el. Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm”, a declarat Mircea Rednicla conferința de presă.

FC Botoșani – Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la Dinamo TV.

  • 30 de meciuri, 5 goluri și 4 pase de golare Fabbrini pentru Botoșani, în acest sezon, în toate competițiile.
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Fabbrini, conform transfermarkt.com.

Lasă un răspuns