VIDEO | Mircea Rednic înaintea meciului cu FC Botoșani: „Nu am probleme de lot”

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc în etapa 13 din play-out-ul Ligii I, luni, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook, DOAR DINAMO prin colaborare cu DINAMO TV.

Echipa antrenată de Mircea Rednic va pleca de astăzi spre Botoșani, cu autocarul, pentru ultimul meci în deplasare în acest sezon competițional.

„Plecăm de astăzi, vom sta două seri la Botoşani. Nu am probleme de lot, vor face deplasarea toţi jucătorii. La Botoşani ne aşteaptă un meci foarte greu. Suntem încă pe primul loc cu Mediaş la acelaşi număr de puncte şi e clar că ne dorim să câştigăm la Botoșani. Surprize în echipă nu vor fi pentru că voi da în continuare încredere jucătorilor de echipă naţională. Aceasta e strategia noastră şi e normal să îi susţinem pe toți jucătorii convocați sau aflați în atenția selecționerilor.

Nu vreau să discut despre Fabbrini pentru că încă nu ştim ce se va întâmpla. Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm. Ziggy Gordon a primit contractul, a acceptat condiţiile şi va semna. Nu e în România. I-am zis că n-are rost să vină acum pentru vizita medicală. Pentru Nistor nu am avut nicio ofertă, pentru Montini am avut în iarnă, dar cu siguranţă nu vor pleca”, a declarat antrenorul principal al roș-albilor la conferința de presă susținută în această dimineață la stadionul din Ștefan cel Mare.