EXCLUSIV | Laurențiu Corbu, după ce a salvat-o pe St. Mirren de la retrogradare: “Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo”

St. Mirren a câştigat duelul pentru evitarea retrogradării cu Dundee United. În încercarea evitări retrogradări, scoțienii i-au împrumutat de la Dinamo, pe Mihai Popescu și Laurențiu Corbu.

Fundașul dreapta Laurențiu Corbu, 24 de ani, a fost împrumutat până la finalul sezonului la St. Mirren, în prima ligă din Scoția.

Contactat de doardinamo.com, dinamovistul ne-a anunțat că nu va rămâne la echipa scoțiană. Fundașul va trebui să revină la echipa antrenată de Mircea Rednic. Deși Corbu este fundașul dinamovist care a greșit cel mai puțin în acest sezon de Liga 1, Mircea Rednic și oficialii clubului, nu au purtat discuții despre revenirea sa în Ștefan cel Mare.

“Nu voi rămâne la St. Mirren, iar mai departe nu știu ce se va întâmpla, deoarece nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo”, a declarat Laurențiu Corbu pentru doardinamo.com.

Dinamovistul, ne-a spus și care este diferența dintre Liga I și Scottish Premier League și totodată, cum a trăit experiența din Scoția.

“M-am simțit foarte bine, mai ales că am jucat și în meciuri foarte importante cu echipe foarte bune.

După părerea mea cred că acel campionat are plusuri fața de campionatul nostru. Este un campionat foarte agresiv cu foarte multe dueluri fizice”, a mai spus fundașul dinamovist.

Laurențiu Corbu este la Dinamo din 2015, când a fost adus de la Urban Titu. În acest sezon, Corbu a bifat 13 meciuri. St. Mirren s-a luptat până în ultima etapă, pentru evitarea retrogradări.

  • 300.000€ este cota lui Laurențiu Corbu, potrivit transfermarkt.de

Un gând despre &8222;EXCLUSIV | Laurențiu Corbu, după ce a salvat-o pe St. Mirren de la retrogradare: “Nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns