EXCLUSIV | Revine Mihai Popescu la Dinamo!? Vezi ce decizie va lua

Mihai Popescu (26 de ani), fundașul central al lui Dinamo, împrumutat în ianuarie 2019, pentru 6 luni, la St. Mirren, din Scoția, s-a salvat de la retrogradare alături de echipa sa.

St. Mirren a câştigat duelul pentru evitarea retrogradării cu Dundee United. Dinamovistul a fost titular în echipa sa şi a transformat unul dintre penalty-urile care au păstrat St Mirren în Scottish Premier League.

Mircea Rednic va încerca să readucă la Dinamo câțiva dintre jucătorii împrumutați. Dar fundașul nostru, nu știe dacă va continua în Scoția sau va reveni în România. Acesta, afirmând pentru doardinamo.com: “Sincer sa fiu nu știu nimic. Scoțienii mă vor aici, dar e vorba și de suma de transfer. Vom vedea ce se va întâmpla după vacanță.

Mă bucur că sunt dorit înapoi, asta înseamnă că am avut evoluții bune. Dar în mare parte numai depinde de mine acum. Sunt în vacanță acum și vreau doar să mă relaxez, după un sezon lung”.

Internaționalul român a mai precizat că s-a acomodat foarte bine în Paisley, unul dintre cele mai mari orașe din Scoția. Totodată, se simte foarte bine la St. Mirren și ne-a spus, care este atmosfera la fiecare meci, dar și că fotbalul din Scoția este unul agresiv.

“Atmosfera la fiecare meci este incredibilă! Nu contează împotriva cui joci. Suporterii vin să te susțină și indiferent de vreme.

În privința fotbalului, este mult mai agresiv aici, dar mai puțin tehnic, dar mă simt și m-am simțit minunat aici la St. Mirren”, a declarat Mihai Popescu pentru doardinamo.com.

Pe lângă Mihai Popescu, și Laurențiu Corbu a fost împrumutat la Saint Mirren. —> VEZI AICI DACĂ CORBU VA REVENI LA DINAMO <—

  • 36 de meciuri a jucat Mihai Popescu la St. Mirren în acest sezon
  • 2 goluri a reuşit fostul dinamovist
  • 500 de mii de euro este cota sa de piaţă

Lasă un răspuns