HANDBAL | Dinamo transferă de la Steaua. Vezi ce a declarat Ștefan Vujic la semnarea contractului

Dinamo a câștigat pentru a patra oară consecutiv titlul în România, după 33-19 cu HCDS Constanța (în tur 33-26.) Croatul Stefan Vujic, unul dintre cei mai buni jucători din Liga Națională, a semnat cu campioana Dinamo.

Stefan Vujic: ”Sunt fericit să fac parte din proiectul unui club mare, precum Dinamo. Am fost impresionat de evoluția echipei în sezonul trecut al Ligii Campionilor, iar unul dintre principalele motive pentru care am ales Dinamo a fost dorința de a juca din nou la cel mai înalt nivel în competițiile continentale. Visul meu a fost să revin în Liga Campionilor. Sunt convins că vom realiza lucruri minunate”, a declarat croatul.

Handbalistul croat în vârstă de 26 de ani este coordonator de joc şi a evoluat în ultimele două sezone în Liga Campionilor. În 2016, Vujic a ajuns cu echipa croată până în sferturile de finală, PPD Zagreb fiind blocată de PSG în drumul spre Final 4. De asemenea, în 2017, jucătorul a reuşit, de asemenea, să se califice cu echipa sa în optimile de finală, fază unde a întâlnit Veszprem. În cei 2 ani la PPD Zagreb, noua achiziţie a lui Dinamo a marcat 44 de goluri în Liga Campionilor. Iar concurenţa pe post a fost accerbă. În ultimul sezon, Zagreb a avut alţi patru centri în lot, în frunte cu Josip Valcic, iar Vujic a jucat în 11 partide în Liga Campionilor.

Până acum Dinamo a anunțat transferul egipteanului Mohamed Mamdouh Shebib (30 de ani), care a câștigat sezonul trecut Liga Campionilor cu Montpllier și are peste 500 de goluri marcate la naționala țării sale.

Dinamo l-a înregimentat și pe angolezul Rome Hebo (24 de ani), un inter stânga de 1,90 metri care a impresionat la „naționala” africană.

Un alt nume rostit la Dinamo, care se întoarce în „Groapă” este cel al extremei dreapta Alexandru Asoltanei. Jucătorul de 29 de ani a câștigat cu Dinamo două titluri de campion în 2016 și 2017. A jucat apoi un an la Potaissa Turda, cu care a câștigat Challenge Cup, iar în ultimu sezon a fost golgeterul CS HC Buzău, având 191 de goluri marcate, o medie de peste 5 goluri/meci.