Dinamo renunţă la jucătorii care nu au dat randament

Dinamo mai are un singur joc în play-out, al 14-lea, însă planul de viitor încă nu este definitivat. Sau nu este suficient de clar pentru o echipă care în sezonul următor a anunţat că vrea să atace titlul. Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, nu ştie pe cine se va baza, chiar dacă de când a preluat echipa, în toamna trecută, a adus vreo 20 de jucători!

Fotbaliştii sunt într-un examen continuu, iar “principalul” renunţă fără niciun regret la cei despre care nu crede că-l poate ajuta. Damien Dussaut şi Elvis Kabashi sunt ultimii doi care trebuie să-şi facă bagajele.

Ionel Dănciulescu a confirmat informaţia oferită de către Digi Sport, în această dimineaţă. Oficialul clubului din Ştefan cel Mare a spus: “Dacă așa scrie acolo, pe site, înseamnă că este ceva real. Cu siguranță se va echilibra balanța. Și Bogdan și Mircea Rednic și noi toți lucrăm și cu sigurață va veni cineva”, a spus Danciu la Digi Sport Matinal.

“Ne-a trecut supărarea pe Fabbrini, deși, din ce știu eu își dăduse acordul, trebuia să semneze, dar a a semnat Cu CSKA Sofia.

Dar, când își dai acordul, este ca și cum accepți nu. Sper ca agentul lui să nu se fi folosit de această ofertă pentru a prinde un alt contract mai bun”, a mai spus directorul sportiv, după ce Diego Fabbrini în cele din urmă a semnat cu CSKA Sofia, deşi îşi dăduse acordul de principiu pentru a evolua în Ştefan cel Mare.

Lasă un răspuns