Mircea Rednic anunță noul buget pentru sezonul următor: „Din sezonul viitor nu va fi aceeaşi situaţie”

Mircea Rednic (57 de ani), a confirmat că va rămâne şi în sezonul următor la Dinamo şi a anunţat că lucrurile se vor schimba în totalitate în sezonul următor. Bugetul va creşte, salariile vor fi mult mai bune.

Totodată, „Puriul” a afirmat că echipa noastră îşi va permite să facă transferuri care să se ridice la nivelul aşteptărilor.

„V-am spus că începând din sezonul viitor nu va fi aceeaşi situaţie. Vor fi contracte şi de 8-9-10.000 de euro, dacă va fi cazul. Deci buget avem. Jucători avem, suntem în discuţii avansate. Nu o să mai afle nimeni, nu o să mai ştie nimeni, decât când vor veni şi vor semna. Când am avut ultima discuţie, normal că am făcut un rezumat, nişte calcule legat de bugetul pe care îl avem pentru sezonul următor.

Şi eu sunt mulţumit, nu îmi fac probleme. Sigur, nu ne putem compara cu CFR, cu Steaua sau cu Craiova, dar în rest…. Este dublul bugetului pe care l-am avut eu când am venit acum trei ani. Adică un buget bun. Nu vorbim de sume acum. Important e că eu sunt mulţumit. Mi s-a spus până la ce limită pot să merg. Asta e situaţia, asta e filosofia clubului, a patronului, şi eu sunt sigur că o să găsesc soluţii.

V-am zis, când se termină campionatul, atunci vom avea o discuţie. Astăzi, Bălănescu se întâlneşte cu Ionuţ şi sunt lucruri de pus la punct legate de lot, legate de perioada de pregătire. Vor veni şi jucători din Liga I. Păi, am văzut că CFR a luat jucători din play-out. Care e problema? Vor fi alte condiţii la Dinamo, e altă atmosferă” , a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă, susținută astăzi, la stadionul Dinamo.


Dinamo și Voluntari, se vor întâlni, vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo. Partida este transmisă de Dinamo Tv.