Mircea Rednic îi răspunde lui Bratu: “Dacă iei rezultatele, sunt mult mai bine”

Înainte de ultimul meci al lui Dinamo din acest sezon, Mircea Rednic a susţinut o conferinţă de presă în care a clarificat ce salarii şi ce buget vor avea “câinii” în sezonul următor. —> DETALII AICI <—

Totodată, tehnicianul lui Dinamo a răspuns acuzelor, lui Florin Bratu. “Mitralieră” l-a taxat pe Mircea Rednic. Acesta susține că a reușit să câștige play-out-ul Ligii 1 în sezonul trecut cu o diferență mare de puncte și cu o echipă formată din foarte mulți jucători tineri, iar acum este dezamăgit de tot ce se întâmplă în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic, 57 de ani, a ţinut să lămurească zvonurile care îl dau plecat de la Dinamo și nu a ezitat să îşi facă lobby pe nereuşitele celor dinaintea lui.

“Nu ştiu cine sugerează, eu am fost clar de la început. Eu rămân, am venit să construiesc o echipă, am avut posibilitatea să-mi fac o imagine asupra jucătorilor pe care i-am adus în iarnă.

Dacă iei rezultatele, sunt mult mai bine a echipei care a fost când am preluat-o eu”, a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă.

Dinamo – FC Voluntari se joacă vineri, de la ora 21:00, în direct la Dinamo TV.

Lasă un răspuns