AVANCRONICĂ | Dinamo București – FC Voluntari

Bucureşti vs Voluntari. Dinamo încheie sezonul pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari. Meciul din etapa 14 se va juca azi, de la ora 21:00 și va fi transmis pe DINAMO TV.

Echipa noastră, este pe locul 8, a doua clasata în play-out-ul Ligii 1, având 42 de puncte acumulate înaintea disputării ultimei etape din acest sezon. Dinamo, este echipa cu cea mai bună apărare din play-out, aceasta primind doar 7 goluri în cele 13 etape disputate. Două victorii, două rezultate de egalitate și o singura înfrângere a inregistrat în ultimele cinci partide disputate în campionat.

„Câinii” nu îl vor avea în teren pe căpitanul Dan Nistor, lăsat de către Mircea Rednic în afara lotului, pentru a merge să se pregătească alături de colegii de la echipa națională. Nici Papazoglou nu va fi pe bancă.

„E ultimul meci din acest sezon, cu câteva probleme medicale, dar şi cu o decizie pe care am luat-o, ca Nistor să nu facă parte din lot şi să meargă să se pregătească alături de jucătorii echipei naţionale. Lui Papazoglou i-am dat drumul acasă, de asemenea Nasser a plecat şi el la echipa naţională. Avem 14 jucători, plus doi de la echipa de tineret.

Despre meci ce să zic? Acestea sunt meciurile din play-out, fără nici o miză, fără a avea posibilitatea ca primul loc să joace cu ultima clasată din play-off pentru Europa League, așa cum a fost în Belgia, cu Charleroi şi Antwerp. Aşa ţii în priză competiţia, pentru că altfel nu există nici interes, nici spectacol. Jucătorii se gândesc deja să plece în vacanţă şi mi se pare normal. Șase echipe sunt deja în vacanţă şi ceilalţi încă mai joacă! Miză mai există doar pentru meciul de la Sibiu, în rest lucrurile sunt clare”, a spus Mircea Rednic înaintea meciului cu FC Voluntari.

De cealaltă parte, FC Voluntari a câștigat în etapa precedentă cu Hermannstadt (scor 2-1) și s-a salvat matematic de la retrogradare. Ilfovenii vin în „Ștefan cel Mare” cu un moral bun și speră să facă o figură frumoasă la final de sezon.

Pentru ilfoveni, Costin Lazăr va juca ultimul meci din carieră, urmând să se retragă după duelul cu Dinamo.

ECHIPELE PROBABILE

DINAMO: Muțiu – Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, R. Grigore – Zenke, N’Diaye, I. Filip, R. Jaadi – Montini, Christovao

Voluntari: Mitrev – Ricardinho, I. Balaur, Armaş, Al. Vlad – Laidouni, Răuţă – G. Deac, I. Gheorghe, Popadiuc – Ad. Bălan