Dinamo, vicecampioana sub 19 ani

Dinamo a disputat în această dimineață, finala Ligii Elitelor U19. Dinamo-Viitorul a devenit deja un clasic la acest nivel de grupă, este a treia finală consecutivă între cele două formații.

Însă, din nefericire pentru echipa antrenată de Mihai Dobre a fost învinsă de “marinarii” lui Hagi, scor 3-1, și a câștigat Liga Elitelor pentru al doilea an consecutiv. FC Viitorul Constanța va reprezenta România în UEFA Youth League.

Dinamo a fost cea care a deschis scorul. Alin Lazăr a marcat scorul în minutul 24, cu lob de la 16 metri, profitând de ieșirea hazardată a portarului Ștefan Mușat.

Jucătorii de la Viitorul au egalat rapid, prin golgeterul Alexandru Pop care a marcat în minutul 36, cu o lovitură de cap.

După pauză, Viitorul a controlat autoritar jocul, marcând de două ori. Gabriel Nedelea, în minutul 50, și Louis Munteanu, 80, au marcat și au adus victoria echipei constănțene.

Echipele de start:

DINAMO: Ștefan Fara – Radu Zamfir, Carlos Brat, Ciprian Cheia, Levent Oltay – Alin Lazăr, Claudiu Stan, Geani Crețu, Aleksandru Longher – Cătălin Măgureanu, Andrei Spînu

Viitorul: Ștefan Mușat – Alex Georgescu , Marius Leca , Văduț Ștefănescu , Gabriel Nedelea – Cosmin Tucaliuc, Bogdan Călin, Florian Haită – Alexandru Pop, Alexi Pitu , Constantin Halep

Lasă un răspuns