Claudiu Niculescu, luat prin surprindere de plecarea lui Rednic. Ce spune despre o revenire la Dinamo

Mircea Rednic a fost astăzi demis de la Dinamo. Claudiu Niculescu (42 de ani), omul pe care „Puriul” l-a înlocuit intempestiv în toamnă, a mărturisit că nu a fost contactat de Dinamo.

„Mai devreme am aflat şi eu. Îmi pare foarte rău pentru el, mai ales că avem o relaţie foarte bună. Din punctul meu de vedere nu trebuia să se ajungă aici. Consider că a făcut o treabă ok, este mare păcat ca a plecat. Sunt sigur că în sezonul viitor ar fi făcut performanţă.

Nu ştiu, nu am mai prea ţinut legătura cu nimeni de acolo. Probabil nu s-or fi înţeles asupra bugetului de transferuri, chiar nu-mi pot da cu părerea. Dar mă doar sufletul de ce se întâmplă la Dinamo. Un asemenea club, cu o asemenea tradiţie… Sunt deja o grămadă de ani de când nu ai mai luat titlul…

Este cea mai mare vrăjeală. Nu m-a sunat absolut nimeni, îţi dau cuvântul meu!”, a declarat Claudiu Niculescu, pentru ProSport.

Apărut pe lista posibililor tehnicieni pentru următorul sezon. Fostul golgeter dinamovist exclude această variantă.

„Este cea mai mare vrăjeală. Nu m-a sunat absolut nimeni, vă dau cuvântul meu. Clubul trebuie să se adune şi să încerce să intre în play-off în sezonul următor.

Acesta trebuie să fie obiectivul principal. Îmi pare enorm de rău ce se petrece la echipă. Este regretabil!”, a adăugat Niculescu.

Claudiu Niculescu a fost extrem de dezamăgit de tratamentul la care a fost supus de conducerea lui Dinamo, care l-a demis după numai trei meciuri și l-a instalat pe Mircea Rednic pe banca tehnică a „câinilor”, în luna octombrie a anului trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s