Directorul general al clubului lămurește lucrurile după plecarea lui Rednic

Mircea Rednic şi-a reziliat contractul cu Dinamo! Cu “Puriul” la cârmă, echipa noastră a terminat play-out-ul pe locul 3, adică locul 9 în clasamentul total, cea mai slabă clasare din istoria clubului. Tehnicianul a schimbat din temelii echipa după venirea sa, iar plecarea din Ştefan cel Mare vine ca o surpriză în contextul în care a anunţat, la flash-interviul de după meciul cu Voluntari, că Dinamo va avea buget mai mare şi va face cinci transferuri pentru sezonul viitor.

Directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu, neagă că între el și Rednic ar fi existat tensiuni, în ciuda informațiilor din ultima perioadă. Acesta este de părere că în spatele despărțirii ar fi vorba despre mai multe divergențe pe care Mircea Rednic le-a avut cu Ionuț Negoiță.

“Nu am avut nici măcar un sfert de divergență cu Mircea Rednic. Asta ca să lămurim situația din punctul meu de vedere. Dânsul vă poate confirma. Mai departe, alte detalii nu vă pot spune acum. E comunicatul clubului”, a zis Bogdan Bălănescu pentru gsp.ro.

Mircea Rednic a vorbit și el despre despărţirea surprinzătoare de Dinamo, care s-a produs astăzi. “Puriul” afirmând că vestea a primit-o chiar de la Directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu.

“Decizia i-a aparţinut lui Ionuţ Negoiţă, nu a fost o înţelegere amiabilă. Am aflat astăzi, la o întâlnire cu Bogdan Bălănescu (n.r. director general la Dinamo) în care mi s-a comunicat, eu nu am avut nicio discuţie cu Ionuţ Negoiţă. Bogdan mi-a transmis că Negoiţă nu mai doreşte să continăum, pentru că nu este mulţumit de locul ocupat în clasament la finalul sezonului. Eu mă întâlneam cu Bălănescu să facem strategia pentru sezonul viitor şi, surpriză, surpriză, mi s-a comunicat acest lucru”, a spus Mircea Rednic.

Lasă un răspuns