Ionuț Negoiță l-a dat afară pe Mircea Rednic de la Dinamo. Care au fost motivele

În această după-amiază, o veste şoc a venit din Ştefan cel Mare. Mircea Rednic (57 de ani) a plecat de la Dinamo, după ce a terminat cu Dinamo pe locul 9, cea mai slabă clasare din istoria “câinilor”. “Puriului” i-ar fi fost arătată uşa pentru că jocul echipei cu el la cârmă nu a convins. Dinamo a terminat cu un egal, 0-0 pe teren propriu cu FC Voluntari.

FC Dinamo a anunțat pe site-ul oficial motivele care au dus la demiterea lui Mircea Rednic. Decizia a venit după o discuție încinsă avută de Ionuț Negoiță cu fostul tehnician din Ștefan cel Mare.

COMUNICATUL DE PRESĂ

“FC Dinamo București și antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ștefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competițional 2018-2019.

Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviștilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.

Dincolo de rezultate, FC Dinamo București îi mulțumește lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ștefan cel Mare.

Noua conducere tehnică a echipei va fi anunțată prin intermediul site-ului oficial al clubului, http://www.fcdinamo.ro.”, se arata pe site-ul oficial al clubului.

O altă ipoteză legată de despărţirea de Mircea Rednic, a fost reprezentat şi de dorinţa lui Negoiţă de a-l vinde pe căpitanul Dan Nistor în această vară, pentru o ofertă considerată derizorie de Rednic. Dinamo are pe masă o ofertă de 150.000 de euro pentru mijlocaş, de la un club din Bulgaria,

sumă cu care Rednic nu a fost de acord: “La banii ăştia îl cumpăr eu, să rămână la Dinamo!”, i-ar fi transmis “Puriul” patronului dinamovist.

Lasă un răspuns