Lucescu şi Andone, surprinşi de plecarea lui Rednic de la Dinamo. Vezi primele reacții

Mircea Rednic s-a despărţit de Dinamo, iar ruptura total neaşteptată i-a surprins pe Mircea Lucescu şi Ioan Andone. Cei doi antrenori erau într-o conferinţă de presă în care prezentau meciul de old-boys care va avea loc vineri după amiază între Dinamo şi Rapid.

Ioan Andone chiar a intenţionat să-l sune pe bunul său prieten înainte de startul conferinţei, dar a renunţat realizând că toţi reprezentanţii presei sunt de faţă.

“Mă aşteptam, nu cred că a fost dat afară. Au reziliat contractul pentru că probabil îşi dorea mai mult. Orice antrenor îşi doreşte să facă mai mult şi nu poţi să faci nimic în fotbal fără bani. Numai dacă ai în spate o construcţie extrem de sănătoasă, cu un centru de juniori, cu o echipă care joacă în Divizia B şi iei jucători, e altceva.

La experienţa lui, trebuia să facă mai mult. Din păcate. Locul 9 nu onorează pe nimeni. Noi am trăit, indiferent că l-am avut adversar pe Mircea, el e un antrenor foarte bun şi o va lua de la capăt. E problema lui Dinamo până la urmă, ce va face Dinamo, pentru că e un club care are o grămadă de suporteri, mulţi oameni au format clubul ăsta.

Fotbalul poţi să îl iei de la capăt an de an dacă îl iei, dacă ai un program. La Dinamo, s-a distrus centrul de juniori, au jucat finala din nou, dar i-a bătut Hagi. E un lucru bun că au ajuns până în finală. Noi, la Voluntari, aveam de 3 ori mai mulţi copii decât centrul de juniori al lui Dinamo. Nu e posibil ca un orăşel cum suntem noi acolo să se compare cu Dinamo, care jumătate din copiii din Bucureşti îşi doreau să ajungă la Dinamo. Rednic a căutat să ajute clubul”, a spus Ioan Andone în conferința de presă.

“Am auzit că a plecat şi îmi pare foarte rău. Îmi pare foarte rău. Înseamnă că nu a reuşit să convingă conducătorii de necesitatea de a face eforturi pentru a crea o echipă competitivă, aşa cum şi-ar dori. Vedeţi că nimic din ceea ce se declară nu poate fi real. Totul depinde de eşalonarea momentelor, evenimentelor, situaţiilor. Viaţa noastră este aşa cum este, nu îţi dă nicio siguranţă” , a coincis Mircea Lucescu.

Lasă un răspuns