Ionuț Negoiță a făcut dezvăluiri incendiare despre Mircea Rednic. Amenință cu plângerea penală la adresa suporterilor lui Dinamo

Finanțatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a făcut primele declaraţii pentru Gazeta Sporturilor, după ce fani ai echipei au protestat, marţi seară, la Rin Grand Hotel, care-i aparţine.

Suporterii lui Dinamo au mers marţi seară la hotelul deţinut Ionuţ Negoiţă, unde au scandat împotriva acestuia şi au aprins torţe, în semn de protest pentru demiterea antrenorului Mircea Rednic. În urma protestului, reprezentanţii hotelului au anunţat că au depus plângere penală la adresa suporterilor.

„Am strâns toate datele, filmări, poze cu pagubele, avem şi filmările de pe camerele de supraveghere. Vom face o plângere penală la poliţie. Sunt mai multe chestii aici, vandalism, tulburarea liniştii publice, prejudicii de tot felul.

Dacă au chef de golănii, vor plăti! Eu de doi ani am făcut o ofertă publică. Sunt deschis să dau clubul şi ei au spus că pun mână de la mână, dar cu scandaluri şi golănii nu ajung bine. Unii au strâns în aceşti doi ani 25.000 de euro, ceilalţi nimic.

Unii sunt influenţaţi de nişte băieţi care n-au mai fost lăsaţi să-şi facă mendrele prin club. Suporterii nu mă vor intimida cu astfel de gesturi. Niciodată, ba din contră! O să mai vedeţi…”, a declarat Negoiţă pentru gsp.ro.

Negoiță i-a răspuns „Puriului”, cel care declarase în urmă cu două zile că Negoiță nu este deținătorul palmaresului lui Dinamo.

”Vă spun sincer că eu n-am fost de acord cu venirea lui Rednic. Cum eu am zis că nu mă mai implic, le-am zis celor care-l voiau să-și asume și să facă ce știu mai bine. Dar s-au lămurit și ei de niște lucruri. Cu domnul Rednic m-am întâlnit de două ori. O dată întâmplător, a doua oară programat, pentru că spunea că are o soluție de cumpărare a clubului. Am avut o discuție și cam atât.

vivre.ro

Tot vorbim despre palmares. M-ar interesa și pe mine să văd cum arată un palmares. Să zică cineva ‘Uite, domnule, palmaresul e la mine’. Trimiterea e pentru toți cei care-și dau cu părerea despre palmares. Dacă nu e o chestie fizică, el este la cel care trăiește, nu la morți”, a mai declarat Ionuț Negoiță pentru sursa mai sus citată.

Luni seară, imediat după ce Mircea Rednic a fost îndepărtat de la echipă, Eugen Neagoe a semnat un contract pe două sezoane. Ionuț Negoiță a afirmat că nu-l cunoaște pe Eugen Neagoe, dar la întâlnirea pe care au avut-o i-a propus să încerce și alți jucători: ”Nu-l cunosc pe Neagoe, dar i-am strâns mâna și i-am urat bun venit. I-am zis să facă o treabă serioasă, să încerce cu alți jucători”.

Lasă un răspuns