OFICIAL | Florin Prunea la Dinamo: „M-am întors acasă”

Florin Prunea, fost jucător la Dinamo în anii ’90, a fost numit în funcția de președinte al clubului nostru.

Florin Prunea, a urmărit din tribune o mulţime de meciuri în sezonul recent încheiat, şi se părea încă din aprilie că venirea sa a fost iminentă. Astăzi, ex-goalkeeperul a fost la RIN, unde a semnat contractul cu Dinamo.

În Ştefan cel Mare se reface astfel cuplul Prunea – Neagoe, care a mai lucrat la Iaşi şi care a reuşit să ducă echipa să ducă echipa în Europa League, de unde a fost eliminată de Hajduk Split.

Florin Prunea este unul dintre cei mai cunoscuţi dinamovişti, după ce a apărat în Ştefan cel Mare nu mai puţin de 19 ani: 7 ca junior şi 12 la seniori.

„Florin Prunea este, de astăzi, noul manager general al FC Dinamo Bucureşti, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, http://www.fcdinamo.ro. „M-am întors acasă! Mă bucur că am revenit la Dinamo, clubul care m-a format ca om şi ca sportiv. Dinamo, am crescut aici, ştiu foarte bine ce înseamnă performanţa şi vreau să readucem clubul în elită. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în ultimii ani, dar îi asigur pe toţi suporterii că împreună cu echipa mea administrativă, cu antrenorii şi jucătorii vom face tot ce depinde de noi să readucem Dinamo acolo unde ne dorim cu toţii. Suporterilor nu le cer răbdare, le cer susţinere!”, este mesajul lui Florin Prunea transmis către toată suflarea dinamovistă”, a anunțat FC Dinamo pe site-ul oficial.