Ultrașii lui Dinamo continuă războiul! ”Aducerea lui Prunea nu poate ascunde sub preș, mizeria pe care ai făcut-o”

Dinamo a anunțat prin intermediul site-ului oficial numirea lui Florin Prunea în funcția de manager general al clubului. Ionuț Negoiță a ajuns în cele din urmă la un acord cu fostul mare portar din Ștefan cel Mare, după o perioadă îndelungată în care cele două părți nu s-au înțeles asupra datelor contractuale.

Fostul portar a luat deja atitudine în fața fanilor și a anunțat că Eugen Neagoe va fi antrenorul nostru și în sezonul următor. Ultrașii lui Dinamo au reacționat destul de repede și au transmis un mesaj pe care l-au postat pe social media.

„Aducerea lui Prunea nu poate ascunde sub preș, mizeria pe care ai făcut-o (Ionuț Negoiță) și o faci la Dinamo!
Pe Florin Prunea l-am dorit cu ardoare în toți acești ani mediocri tocmai pentru coloana vertebrală pe care o avea și tupeul de a sări la gâtul tuturor. Acum, a ales cel mai prost moment și ne-a dovedit în tocmai contrariul alegând să se mânjească cu Negoiță, exact când nu trebuia.

Florine, noi am fost singurii care te-am aparat și susținut în trecut, împotriva interlopilor și a tuturor mizeriilor care nu te voiau!

Vopsind un nou start de sezon, aruncând praf în ochi, încercând să ne închidă gura prin aducerea lui Prunea, Negoiță arată că se încearcă același stil de târg Vitan, stil bijnițăresc, de a mai duce un sezon de mediocritate și agonie, sperând la vânzarea a încă unu-doi jucători la finalul acestuia.

Liniștea vine doar cu Mircea Rednic!
Afară cu negoiță, bălănescu, neagoe, prunea!”, este mesajul ultrașilor de la Panzer-Dinamo.

Membrii galeriei lui Dinamo continuă pe aceeași idee și susțin necondiționat că nu sunt de acord cu numirea lui Neagoe în locul lui Mircea Rednic. Nici măcar revenirea lui Prunea la timona clubului nu i-a înduioșat.
”Nu cedăm!” este mesajul extrem de scurt, dar și concis al Peluzei Cătălin Hîldan (PCH).

La puține minute după ce a semnat contractul, Florin Prunea a oferit primele informații și declarații într-o intervenție telefonică pentru un trust de presă: „Îi asigur pe suporteri că am venit pentru a aduce Dinamo acolo unde îi este locul. Răbdare nu pot să ler cer! Suporterii au nevoie de rezultate! Suporterii au nevoie de un nou stadion!Vremea vorbelor a trecut.

Nu voi avea discuții cu suporterii pentru că suporterii mă știu pe mine ca jucător, poate și ca conducător, iar ușa mea va fi mereu deschisă”, a declarat la Digisport Special noul conducător al lui Dinamo.