Ricardo Grigore reacționează după ce i-a fost anulată convocarea la echipa națională

Accidentat în partida pe care prima reprezentativă a României a câştigat-o în Malta, Ionuţ Nedelcearu va continua sub comanda lui Mirel Rădoi la selecţionata U21, informează FRF.

Înainte de a afla verdictul medicilor, Mirel Rădoi l-a chemat de urgență pe Ricardo Grigore. Fundașul de 21 de ani făcuse vizita medicală și urma să se alăture naționalei în cantonamentul din localitatea italiană Bagno di Romagna.

La 24 de ore distanţă, însă, Nedelcearu a primit verdictul medicilor de la Bologna. A rămas în lot şi va folosi o mască dacă va fi nevoie, condiţii în care Ricardo Grigore nu mai merge în Italia.

Dezamăgirea ar fi imensă pentru orice jucător, cu atât mai mult pentru cineva de 20 de ani, însă, jucătorul dinamovist pare să fi suportat bine vestea că rămâne acasă.

„Nu sunt supărat pentru că în situaţia lui Nedelcearu puteam să fiu şi eu.

Ştiu cât de mult voia să meargă la Euro, ca şi mine de altfel, şi de aceea mă bucur că este bine după lovitura primită. Rămân unul dintre suporterii naţionalei şi mă voi pregăti cât pot de bine la Dinamo ca să fiu în formă pentru următoarea campanie Under 21. Am vorbit şi cu Mister (n.r. Mirel Rădoi), le ţin pumnii băieţilor”, a declarat Ricardo Grigore pentru Digi Sport.