Florin Prunea, prima reacție după ce ultrașii dinamoviști i-au cerut să plece: „Nu mă voi întâlni cu suporterii”

Florin Prunea (50 de ani) a fost numit în funcția de manager general al lui Dinamo. Imediat după numire, fostul mare portar al roș-albilor a luat deja atitudine în fața fanilor și a anunțat că Eugen Neagoe va fi antrenorul ”câinilor” în sezonul următor.

Ultrașii lui Dinamo vor continua războiul cu oficialii clubului. După ce aceștia au cerut ca Ionuţ Negoiţă, Bogdan Bălănescu sau Eugen Neagoe să plece de la echipă, acum a venit rândul lui Florin Prunea. La scurt timp după anunţul că Florin Prunea este noul manager general al clubului, ultraşii lui Dinamo i-au cerut demisia fostului portar. Panzer, o facţiune a galeriei “câinilor”, a postat un mesaj dur pe contul oficial de Facebook, în care mutarea a fost contestată în termeni duri.

„Aducerea lui Prunea nu poate ascunde sub preş, mizeria pe care ai făcut-o şi o faci la Dinamo! Pe Florin Prunea l-am dorit cu ardoare în toţi aceşti ani mediocri tocmai pentru coloana vertebrală pe care o avea şi tupeul de a sări la gâtul tuturor. Acum, a ales cel mai prost moment şi ne-a dovedit contrariul alegând să se mânjească cu Negoiţă, exact când nu trebuia. Florine, noi am fost singurii care te-am apărat şi susţinut în trecut, împotriva interlopilor şi a tuturor mizeriilor care nu te voiau! Vopsind un nou start de sezon, aruncând praf în ochi, încercând să ne închidă gura prin aducerea lui Prunea, Negoiţă arată că se încearca acelaşi stil de târg Vitan, stil bişniţăresc, de a mai duce un sezon de mediocritate şi agonie, sperând la vânzarea a încă unu-doi jucători la finalul acestuia. Liniştea vine doar cu Mircea Rednic! Afară cu Negoiţă, Bălănescu, Neagoe, Prunea”, a fost mesajul ultraşilor.

Reacția fostului portar nu a întârziat să vină: „Dialogul este singurul care poate duce la o împăcare. Nu mă voi întâlni cu suporterii. Îmi pare rău, dacă nu accepta dialogul e problema lor, ușa mea este deschisă”, a declarat Prunea la Pro X.

Prunea este sigur că rezultatele nu vor întârzia să apară, iar obiectivele clubului vor fi îndeplinite.

„Urmează o perioadă grea, trebuie să ne definitivăm lotul, căutăm soluții și sperăm să le găsim. Cealaltă problemă, între noi și suporteri trebuie să rămână între noi. Rezultatele sunt convis că vor veni. Eugen Neagoe nu mai este apăsat de această situație cu fanii, el trebuie să își vadă de treabă, jucatorii trebuie lăsați în pace. Nu mai vreau să vorbesc despre trecut, important este prezentul.

Am avut o discuție aseară cu Negoiță, de o ora, este un om care sprijină clubul, am spirjin din partea lui. Bugetul este foarte bun, trebuie să ne încadrăm în el, am gasit un club curat din punct de vedere financiar și vreau să ne menținem așa, să păstrăm un echilibru și sper să ne descurcam cu acest buget. Rezultatele sunte cele care vor rezolva problemele”, a mai declarat Prunea