Dinamo a semnat cu noul sponsor! Câţi bani vor încasa “câinii” pe sezon

Dinamo are de astăzi un nou sponsor oficial, după ce parteneriatul cu Orange s-a încheiat. Unibet va deveni sponsorul principal, detronând astfel compania Orange, după mai bine de un deceniu!

Orange figura ca sponsor principal pe tricourile dinamoviștilor încă din 2007. Dinamo a semnat cu Unibet pentru o perioadă de trei ani.

De altfel, compania de pariuri și jocuri online era la Dinamo de zece luni, dar ca sponsor secundar. Anunțul nu a fost făcut oficial, dar potrivit gsp.ro, echipa patronată de Ionuț Negoiță a semnat un contract de bază care pleacă de la 350.000 de euro pe an. Există și bonusuri de play-off și eventuale calificări în cupele europene care ajung în total la peste 600.000 de euro.

Totodată, se va încerca o continuare a relației cu Orange. Colosul din date și telefonie mobilă ar vrea să se retragă din fotbalul românesc, dar oficialii dinamoviști încearcă să-i mențină printre partenerii de imagine chiar dacă nu va mai fi pe pieptul tricourile ca sponsor principal.

Orange vira în contul clubului nostru, suma de 400.000 de euro.

Unibet, compania înființată în 1997 are un parteneriat de imagine cu directorul sportiv al roș-albilor, Ionel Dănciulescu. Fostul atacant a participat și la diverse spoturi de promovare ale firmei alături de legenda Stelei, Ilie Dumitrescu. În plus, cei doi fac analize detaliate pe pagina de facebook și le oferă ponturi fanilor.

Lasă un răspuns