Fanii lui Dinamo continuă războiul cu oficialii clubului: “Oamenii lui Nea Goiță”

Florin Prunea, 50 de ani, este noul manager general al lui Dinamo. La scurt timp după anunţul că Florin Prunea este noul manager general al clubului, ultraşii lui Dinamo i-au cerut demisia fostului portar.

Au fost mai multe mesaje transmise de către grupurile de suporteri ce alcătuiesc “Peluza Cătălin Hîldan”. Liderii peluzei (PCH), au publicat un nou mesaj, în care își arată nemulțumirea pentru ce se întâmplă la clubul nostru. Adevărații “câinii roșii”, îl avertizează pe Ionuț Negoiță și fac o analiză a oamenilor care au acaparat Dinamo.

“OAMENII LUI NEA GOIȚĂ

Să analizăm puțin personajele care se preumblă cam fără căpătâi pe la Dinamo.
Nea Goiță e diminutivul lui Nea Goe. Între cei doi, Goiță e cel mai slab. Cum ne-am dat seama?
Păi, amândoi sunt acum parte dintr-o ecuație nefericită. Numai că cel care iese cel mai prost din alăturarea asta este Nea Goiță.

E greu să-ți pui în cap o mulțime furioasă care nu mai are nimic de pierdut pentru că le-ai luat totul. Hotelurile RIN din str Traian, din Otopeni și de lângă groapa de gunoi de la Glina, au ajuns să fie mai păzite decât Ambasada Israelului, deși nu și-a anunțat nimeni vizita pe la adresele respective.

Genul ăsta de conflict nu se rezolvă nici cu bulanul jandarmeriei, nici cu pulanul lui Florin Prunea.

Ce se va întâmpla atunci când sponsorii vor înțelege că au mai mult de pierdut decât de câștigat din asocierea cu Dinamo?

Ce se va întâmpla atunci când fratele de la Sectorul 3 care se visează Împărat, va vedea că valul de antipatie atras de numele Negoiță îl trage în jos în sondaje? Poate că va încerca să-și schimbe numele așa cum încearcă un prieten de-al nostru, Dinu de la Torino. Omul are 45 de ani, tatăl i-a pus numele de botez ”Dinu” în cinstea marelui fotbalist din anii ’70. Acum când a înțeles caracterul bătrânului turnător, tipul vrea să-și schimbe numele.

Să trecem la Nea Goe. Omul iese mai bine decât Goiță din ecuația asta. Se crede antrenor la Dinamo, chiar dacă pentru un timp scurt, salariul intră, numele îi merge și peste toate astea omul știe că va pleca înainte să se facă de râs.
Domnu’ Goe n-are prea multe de pierdut. Mai ales că cineva l-a învățat să tacă și să facă pe prostu’. (de tăcut e ceva mai greu, dar restul vine de la sine)

Era bine să tacă mai din timp, așa preventiv, pe vremea când era la Sepsi și ne considera blatiști, sau spunea despre noi că nu reprezentăm NIMIC. Înainte de plecare noi ne așteptăm ca Nea Goe să iasă public și să dea o explicație pentru felul murdar în care a vorbit despre Dinamo. Asta așa, pentru a lăsa loc de bună ziua.

Acum vedem că tace și dă afară jucătorii aduși de Rednic. Lipsă de fair-play. Îi dă afară doar pentru că Rednic a avut grijă să lase loc pentru asta în contractele lor.
Neagoe nu i-a văzut jucând. El și angajatorul au văzut doar că-i pot da afară fără costuri.

Dacă ar putea, băieții ăștia ne-ar da și pe noi afară.

Vă aduceți aminte cum săreau de cur în sus niște căminari din presă atunci când a venit Rednic peste Claudiu Niculescu? Cum încercau să ne spună că nu se face așa ceva. Acum nu mai țipă nimeni. Goe are voie să bată palma cu Dinamo și să-i bage cuțitul pe la spate unui coleg antrenor. Ciugulitorii nu mai au nimic de comentat când Neagoe calcă pe cadavre pentru a se cocoța pe scaunul de antrenor.

În disperarea voastră de a scăpa de orice lucru de care s-a atins Rednic, ați fi vrut să renunțați și la mutarea jocurilor pe Arena Națională, de teamă că strigătul nostru se va auzi mai tare acolo. Noroc cu sponsorul care vă obligă să jucați pe un stadion decent. Stați voi liniștiți că nu stadionul este locul unde veți da ochii cu noi.

Ultimul personaj apărut în peisaj este Florin Prunea. Băiatul se bucura până acum de tot respectul nostru. Din păcate pentru el a ales CEL MAI PROST MOMENT pentru revenirea la Dinamo. Mână spartă, Florin și-a cheltuit în mai puțin de două ore, total aiurea, tot creditul pe care-l avea la noi. Acum pornește de la zero. Ne va putea demonstra dacă este același Prunea pe care îl știam noi sau s-a transformat într-un biet angajat la recepția hotelului Rin.

Florine, noi te chemasem la Dinamo când era ceva de construit, iar tu, după ce ai refuzat pentru că aveai mari pretenții financiare, vii tocmai acum când oamenii s-au apucat să dărâme. Sau pentru asta ai fost adus, să pui și tu mâna pe târnăcop și să pui umărul la îngroparea Clubului care te-a format.

Ne-ai invitat la un dialog. Și noi dorim dialogul. Fără SINCERITATE va fi destul de greu.

Povestea asta a început cu o mare minciună și a continuat cu o serie lungă de minciuni:
– Neagoe a fost văzut de o țară întreagă la tv în mașina lui Giovanni Becali, iar voi ați insistat că nu e nicio legătură între Neagoe și Becali.
– Transferurile au întărit această realitate îngrijorătoare.
– Cu două ore înainte de anunțul oficial al numirii tale ai afirmat în văzul tuturor că nu știi nimic, că n-ai vorbit cu nimeni ”chiar n-aveam nimic de ascuns, v-aș fi spus dacă era ceva”.
– Nu doar că la ultimul meci al lui Dinamo, tu și Neagoe erați în tribună, dar te-ai dat de gol și când ai afirmat că ”eu l-am sfătuit pe Neagoe să vină la Dinamo, dar nu știa multă lume atunci de venirea mea la Dinamo…”

Noi nu avem de ales între Neagoe și Rednic, ci între MINCIUNĂ și ADEVĂR

Să nu-l uităm pe Mierlin, care face ce face și iar se trezește vorbind și numărând ”oile rătăcite și fără povești”. Îl provocăm să ne răspundă la o întrebare și așteptăm cu emoție răspunsul: Ai fost locotenent-colonel în Securitate sau ai fost victimă a Securității, cum încercai să ne prostești după albirea dosarului?

Ai grijă ce răspunzi, că dacă spui că ai fost și una și alta nu te crede nimeni. Noi putem să demonstrăm că ai fost angajat al Securității și că la ieșirile în străinătate te întâlneai cu alți angajați ai aceluiași sistem. Tu, în schimb, nu ai nicio dovadă că ai fost victima sistemului.

“Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
Nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri,
Sunt renunţările la vis”, se arată în mesajul membrilor Peluzei Cătălin Hîldan-Dinamo.

Lasă un răspuns