Mircea Rednic a luat decizia finală! „Mâine o să mă întâlnesc cu doi foști acționari”

Mircea Rednic a revenit astăzi în ţară după ce s-a operat în Belgia, iar fostul tehnician al lui Dinamo a reacționat după oferta primită de la Ionuț Negoiță pentru pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Actualul finanţator al lui Dinamo, Ionuț Negoiță a anunțat că i-a făcut o ofertă lui Mircea Rednic pentru un pachet majoritar de acțiuni la Dinamo. Acesta a luat decizia de a-l oferta pe ”Puriu” după ce suporterii i-au declarat război total în urma demiterii antrenorului.

„Negoiță aruncă pisica în curtea mea, dar el nu știe că am mulți câini acasă și că la mine nu merge așa. Mi-a făcut ofertă joi, prin David, la trei zile după ce m-a dat afară. Oferta a venit după acele incidente cu fanii.

David a venit la mine acasă. Mi-a dat termen să răspund într-o săptămână, parcă luam Barcelona. Eu am cerut și alte detalii legat de datorii.

Au venit detaliile, dar au venit târziu și nu sunt clare. Sunt datorii de 1.200.000 de euro. 200.000 de euro sunt datorii laMircea Rednic. Zilele acestea vom vorbi. Mâine o să mă întâlnesc cu doi foști acționari și vom lua o decizie.

Eu îl întreb pe domnul Negoiță ce vinde? Stadion n-ai! Palmares ai? Ce vinzi?”, a declarat „Puriul” la întoarcerea în țară.

Rednic le transmite fanilor „să aibă încredere în el” şi anunţă că va avea o întâlnire cu doi afacerişti care au investit în trecut la Dinamo, pentru a pune la punct un plan de bătaie.