Ionuț Negoiță bate în retragere și ridică steagul alb: „Întotdeauna am fost deschis să discutăm”

Ionuţ Negoiţă a vorbit public pentru prima oară după mult timp. Actualul finanţator al lui Dinamo, a vorbit despre incidentul petrecut la hotelul patronat de el.

Acesta a avut un mesaj pentru suporteri, cei care au protestat după demiterea lui Mircea Rednic din funcţia de antrenor al echipei.

Finanţatorul clubului afirmă că este deschis să discute cu fanii clubului despre soarta lui Dinamo: „Întotdeauna am fost deschis să discutăm, să găsim soluţii. De ce veniţi și faceţi cretinătăţi, să vă alegeţi cu dosare penale? Am capacitatea să-i primesc, mă refer ca şi spaţiu. Niciodată nu m-am ascuns, nu am de ce. Eu întotdeauna am avut o relaţie foarte bună cu Florin.

A fost printre puţinii dinamovişti care a apreciat ce am făcut eu la Dinamo, faţă de alţii care au fost pe diverse în funcţie de interese. Într-adevăr, preţul era mai mare. Acum m-am gândit că e mai bine să fac un preţ foarte accesibil şi să dau posibilitatea celor care sunt bine intenţionaţi să achiziţioneze acest club, să investească şi să-l ducă la alt nivel”, a spus acţionarul majoritar al clubului nostru, la Digi Sport.

Lasă un răspuns