Florin Prunea cere liniște la Dinamo. Ce le transmite suporterilor dinamoviști

Atmosfera de la Dinamo este una extrem de încordată, chiar dacă Ionuț Negoiță a făcut în această seară un anunț important.

Contestatul patron din Ştefan cel Mare va ceda pachetul majoritar de acţiuni chiar lui Mircea Rednic (57 de ani), cel pentru care suporterii au pornit un adevărat război cu omul cu banii de la RIN, după ce „Puriul” a fost îndepărtat din funcţia de antrenor. Negoiţă a confirmat că e gata să-i cedeze clubul lui Rednic. Negoiță a încercat să stopeze revolta suporterilor, prin aducerea la cârma clubului, pe Florin Prunea.

Prunea, noul manager general al lui Dinamo, a avut un mesaj pentru suporterii „câinilor roșii”, după toate protestele pentru numirea lui Neagoe în funcția de antrenor principal la Dinamo. Fostul portar de acord cu incidentele de la prezentarea antrenorului Eugen Neagoe, de la Săftica și garantează pentru tehnician.

„Lucrurile nu mai pot continua așa. Trebuie să venim în fața suporterilor să spunem adevărul. Ușa mea este deschisă. Mie nu mi-e frică de suporteri pentru că îi cunosc pe mulți. Sunt oameni de mare calitate. Ce s-a întâmplat la Săftica sper să nu se mai întâmple. Sunt convins că nu se va mai întâmpla niciodată.

Acești băieți, antrenorii și jucătorii, trebuie lasați să-și facă meseria. Sunt profesioniști, au și ei familii ca și suporterii, și vor să-și facă treaba pentru Dinamo. Toți sunt trup și suflet, iubesc Dinamo ca și ei. Înțelegem că nu mai au răbdare, nici noi nu mai avem răbdare. Acum o fost o răbufnire, din toate punctele de vedere. Nu sunt de acord cu aceste manifestări. Nu voi de acord să vină peste echipă în cantonament. Pe mine Florin Prunea știu unde mă găsesc.

Avem un antrenor, care a venit cu inima deschisă la Dinamo, a venit să muncească, e un băiat serios. Nu e marioneta nimănui. Vă garantez acest lucru. Dar fără suporteri ne va fi mai greu. Trebuie să schimbăm, sunt jucători care trebuie să plece, au dovedit că nu pot să joace, săracii. Trebuie să facem ordine.

Jucătorii trebuie să răspundă pe teren, chiar dacă vor mai fi momente grele, și noi vom fi în spatele lor. Să muncim și să avem rezulate. Dacă nu vom avea rezulate ne va fi foarte greu. De asta sunt așa de motivat”, a spus Florin Prunea la Digi Sport Special.