Negoiță confirmă vânzarea clubului Dinamo: „Dau Dinamo la jumătate de preţ!”

Ionuţ Negoiţă a reacţionat imediat după apariţia informaţiei conform căruia vrea să-i vândă clubul lui Mircea Rednic, fostul antrenor de la Dinamo. Actualul finanţator din Ştefan cel Mare a confirmat totul şi a spus că aceasta este condiţia sa pentru a îndeplini dorinţa suporterilor.

Omul de afaceri i-a propus antrenorului să-i dea, în rate, 3 milioane de euro pentru 51% din club și așteaptă încă răspunsul tehnicianului de 57 de ani.

”I-am făcut ofertă scrisă lui Rednic. La câteva zile după ce l-am demis, după ce am văzut dorinţa fanilor, am zis că sunt de acord fără discuţie să renunţ la Dinamo. Rednic să se întoarcă, dar cu o condiţie: să cumpere clubul.

Dau Dinamo la jumătate de preţ faţă de ce am discutat acum ceva timp şi la un sfert de preţ faţă de cât am investit. Rednic nu mi-a răspuns încă, am înţeles că a avut şi o intervenţie medicală.

Sunt două variante: 51% – 3 milioane sau 67% – 3,8 milioane. Restul de procente rămân la mine. Dar nu am o problemă să le tranzacţionez şi pe ele”, susține Negoiță.

Negoiță mai afirmă că a vorbit și cu unul dintre liderii galeriei noastre, cărora i-a prezentat situația. Patronul hotelului Rin, susține că-l va lăsa pe Rednic să-i plătească banii și în rate.

”Am vorbit şi cu unul dintre liderii galeriei, i-am prezentat situaţia. I-am spus să vorbească şi ei cu Rednic. Treaba e foarte serioasă, nu sunt vorbe, nu e praf în ochi.

Oferta e plătibilă în tranşe anuale, astfel încât să îi rămână lui Rednic bani să investească şi în club. Pentru că pe mine mă interesează această formaţie. După ce că cer doar 3 milioane de euro, ofer şi această facilitate, banii să îmi fie plătiţi în rate.

Hagi a cheltuit peste 10 milioane de euro. La un club pe care l-a luat de la 0, fără tradiţie. Rednic e de meserie, se pricepe, eu zic că e o ofertă de nerefuzat. O să aibă pâinea şi cuţitul în mână”, a mai spus Negoiță la Digi Sport Special.