Dinamo, reunire cu porțile închise la Săftica! Care este argumentul lui Prunea

Lotul lui Dinamo s-a reunit astăzi sub comanda lui Eugen Neagoe, iar noul tehnician a condus prima şedinţă de pregătire, la baza de pregătire de la Săfitica, transformată însă într-o veritabilă fortăreaţă după problemele avute cu fanii în utlima perioadă. Nici presa nu a avut acces la şedinţa de pregătire, una la care au luat parte 23 de jucători.

Florin Prunea, 50 de ani, managerul general al lui Dinamo, a afirmat că această reunire a fost, pentru că nu au avut ce prezenta. Unii jucători nefiind prezenți și că s-a făcut doar un simplu antrenament. Mai mult, oficialul clubului a vorbit pe larg despre politica de transferuri a „câinilor” din această vară.

Managerul general al lui Dinamo, a anunțat în această seară că Andrei Sin s-a prezentat la reunirea echipei noastre, urmând ca acesta să fie prezentat oficial zilele viitoare: „Pot să spun că Sin a făcut primul antrenament, e jucătorul lui Dinamo. Nu există niciun litigiu. Îl vom legitima și vom respecta toate regulamentele. Este jucătorul lui Dinamo”, a spus Prunea în cadrul unei emisiuni TV.

Prunea a mai declarat că Dinamo nu poate satisface pretențiile financiare ale lui Filip Mrzljak, fostul mijlocaș de la Astra Giurgiu.

“Nu avem nimic de ascuns, dar nu sunt noutăți. Am telefonul deschis și sunt dispus să vorbesc cu suporterii, cum vorbeam și înainte, despre toate problemele care îi frământă. Nu cred că ni-l permitem pe Filip Mrzljak, nu mă tem s-o recunosc.

Mai căutăm un portar, nu e nimic de ascuns. Dar îl vom aduce doar dacă vom găsi unul care e peste Straton. Am făcut deja unele transferuri și cu siguranță vor mai și pleca jucători, acesta este rulajul fotbalului. Ne-am dori să plece cât mai puțini. Mi-aș dori să transfer doar jucători români, dar trebuie să recunosc că piața internă e foarte slabă”, a mai spus Florin Prunea, la TV Digi Sport.

LOTUL PREZENT LA REUNIREA LUI DINAMO

Portari: Cătălin Straton, Vlad Muțiu, Ștefan Fara
Fundași: Denis Ciobotariu, Marco Ehmann, Levent Oltay
Mijlocași: Nabil Jaadi, Reda Jaadi, Ioan Filip, Mamoutou N’Diaye, Alexandru Răuță, Andreas Mihaiu, Ionuț Șerban, Alin Lazăr, Geani Crețu, Aleksandru Longher
Atacanți: Mattia Montini, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Gabriel Răducan, Cătălin Măgureanu

Aliji, Klimavicius și Nistor vor veni la echipă după 20 iunie, iar atacantul Papazoglou va ajunge marți.

Lasă un răspuns