OFICIAL, Kevin Bru la Dinamo

FC Dinamo București anunță transferul mijlocașului Kevin Bru, 30 de ani, ultima oară la clubul Apollon Limassol, în prima ligă a campionatului din Cipru.

Este al 7-lea jucător transferat de Dinamo în această vară, după instalarea lui Eugen Neagoe în locul lui Mircea Rednic. Straton, Răuţă, Sin, Bejan, Moura şi Slavko Perovicsunt ceilalţi 6.

Noul jucător dinamovist se va alătura lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, prevăzut până în 4 iulie la Marbella Football Center.

  • 29 de meciuri a jucat Kevin Bru pentru Apollon Limassol, sezonul trecut, 17 în campionat, 5 în Cupa Ciprului și 7 în Europa League. A marcat patru goluri în prima ligă a Ciprului.
  • 103 partide, 4 goluri și 10 pase decisive a adunat Kevin Bru pentru Ipswich în toate competițiile din Anglia (Championship, Cupa Angliei și Cupa Ligii).
  • 14 selecții și un gol are Kevin Bru la prima reprezentativă a statului Mauritius, fiind și căpitan al echipei naționale. Până la 19 ani a evoluat pentru loturile de juniori ale Franței.